eDominations

HaxIt

Нов член
4 јуни 2020
1
0
1
26
Здраво и добра вечер до сите кој ја читаат оваа статија :D

Сакав само да ви земам дел од вашето време и да ја погледнете играта чие име стои во насловот на темата - eDominations.

Се работи за бесплатна онлајн игра во која може слободно да ја преставуваме Република Македонија и да бидеме новинари,трговци,војници па дури и претседатели на Македонија а воедно и ќе ги застапуваат нејзините интереси(не како РЛ секако (nod)

Да не должам многу,играта е многу интересна,може да тепате слободно време а воедно и да запознаате многу нови пријатели.Поздрав до сите.

Линк за регистрација : https://www.edominations.com/en/register/66278