Bang, bang you're dead

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Убава порака носи филмот.
Би требало да им го пуштат на напаленине тинејџери во нашите средни школи, со оглед на нивните Брус Ли активности.

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
630
93
Ногу добра порака носи филмот и затоа ептен ми се свига. Ми се допаѓа и ради тоа шо кажува дека не треба да им судиме на луѓето според тоа шо другите го кажуваат, според надворешниот изглед, туку ради тоа шо тие носат во себе. Дека треба прво да запознаееме некој, па после да судиме. Да ги дознаеме причините поради кои некои луѓе се такви какви што се. :)

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
синоќа баш го гледаФ, интересно филмче...и незнам зш ама додека не го видов крајот, дечкото шпо беше у главна улога ми изгледаше сосема океј...без разлика шо сите мислеа дека е убиец.
На интересен начин го сврте вниманието кон себе :)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
:eek::eek::eek::eek::eek: Искрено не мислев дека некој и го знае филмов, многу е underestimated, а стварно има добра порака.
Најомилен ми е, веројатно ради тоа што имав еден подолг период како Тревор кога бев стварно затворена, не ми беше гајле за никого, не поднесував никого... (не од исти причини) Едноставно се пронајдов многу во филмот.

Неколку од омилените цитати:
* You ever been low? I don't mean depressed like your dog died. I mean where you feel like you've got nothing to lose, where you don't care if you live or die. That kinda of depressed. I have.
* Where do I fit in? Where can I go where nobody's on my back? I come home and there's always something I didn't do, and I'm never good enough! I guess I'm just sick of you(his parents) being disappointed all the time.

И the best:
tumblr_ly8r9qFPfM1qaw8u8o1_500.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: DarkPassenger and Avona Vi