Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
2013-та филмови (општа дискусија)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 266784" data-attributes="member: 2740"><p>Еве ви ги филмовите што ќе имаат премиера овој месец.</p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Last Vegas</strong></span></p><p>Комедија</p><p>Мајкл Даглас, Роберт Де Ниро, Морган Фримен и Кевин Клајн се четворица другари кои се заедно од детството, на луда ергенска забава на еден од нив кој се жени со жена двојно помлада од него.</p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Nebraska</strong></span></p><p>Авантура/Драма</p><p>Татко алкохоличар, заедно со својот син со кој не е баш во добри односи патува до Небраска за да ја подигне наградата од милион долари што ја добил од наградна игра.</p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>12-12-12</strong></span></p><p>Документарец</p><p>Документарен филм за добротворниот концерт што се одржал за жртвите од ураганот Сенди во 2012та.</p><p>Свое место во него имаат и Џон Бон Џови, Ерик Клептон, Мик Џегер и повеќе други ѕвезди.</p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>The Counselor</strong></span></p><p>Акција/Крими/Трилер</p><p>Познат адвокат ќе пропадне во низа проблеми откако ќе се вмеша во голем ланец со трговија со дрога.</p><p>Изборот на Ридли Скот кој го режирал филмот паднал на: Бред Пит, Мајкл Фасбендер, Пенелопе Круз, Камерон Диаз, Хавиер Бардем, Дин Норис...</p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>The Hunger Games: Catching Fire</strong></span></p><p>Акција/Авантура/СФ</p><p>Џенифер Лоренс, Џош Хутчерсон, Лиам Хемшворд и Доналд Сатерленд повторно се во главните улоги во уште едно продолжение на филмов.</p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Delivery Man</strong></span></p><p>Комедија</p><p>Дејвид Божњак како обичен човек кој донирал сперма во банката за сперма дознава дека по нивна грешка, сега има 533 деца низ светот, а некои од нив сакаат и да го пронајдат својот вистински татко.</p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Frozen</strong></span></p><p>Анимација</p><p>Авантурата на Ана, Кристоф и снешкото Олаф низ царството во кое владее бескрајна зима.</p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Oldboy</strong></span></p><p>Акција/Драма/Мистерија</p><p>Филмот што мене највеќе ми прави мерак.</p><p><span style="font-size: 18px">в</span>ерзија на Јужно Корејскиот добро оценет Oldboy.</p><p>Човек, желен за одмазда трага по своите киднапери и по вистината зошто бил затворен и чуван во самица 20 години.</p><p>Како режисер се појавува Спајк Ли, а главните улоги се доделени на Џош Бролин, Семјуел Л. Џексон и Елизабет Олсен.</p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Mandela: Long Walk to Freedom</strong></span></p><p>Биографија/Драма/Историја</p><p>Афтобиографија на поранешниот претседател на Јужна Африка и борец за човекови права Нелсон Мандела.</p><p>Неговото детство, образованието, 27 години поминати во затвор, претседателските денови и борбата за подобрување на општеството.</p><p>Режисер е Џастин Крадвик, а Мендела е Идриз Елба.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 266784, member: 2740"] Еве ви ги филмовите што ќе имаат премиера овој месец. [SIZE=4][B]Last Vegas[/B][/SIZE] Комедија Мајкл Даглас, Роберт Де Ниро, Морган Фримен и Кевин Клајн се четворица другари кои се заедно од детството, на луда ергенска забава на еден од нив кој се жени со жена двојно помлада од него. [SIZE=4][B]Nebraska[/B][/SIZE] Авантура/Драма Татко алкохоличар, заедно со својот син со кој не е баш во добри односи патува до Небраска за да ја подигне наградата од милион долари што ја добил од наградна игра. [SIZE=4][B]12-12-12[/B][/SIZE] Документарец Документарен филм за добротворниот концерт што се одржал за жртвите од ураганот Сенди во 2012та. Свое место во него имаат и Џон Бон Џови, Ерик Клептон, Мик Џегер и повеќе други ѕвезди. [SIZE=4][B]The Counselor[/B][/SIZE] Акција/Крими/Трилер Познат адвокат ќе пропадне во низа проблеми откако ќе се вмеша во голем ланец со трговија со дрога. Изборот на Ридли Скот кој го режирал филмот паднал на: Бред Пит, Мајкл Фасбендер, Пенелопе Круз, Камерон Диаз, Хавиер Бардем, Дин Норис... [SIZE=4][B]The Hunger Games: Catching Fire[/B][/SIZE] Акција/Авантура/СФ Џенифер Лоренс, Џош Хутчерсон, Лиам Хемшворд и Доналд Сатерленд повторно се во главните улоги во уште едно продолжение на филмов. [SIZE=4][B]Delivery Man[/B][/SIZE] Комедија Дејвид Божњак како обичен човек кој донирал сперма во банката за сперма дознава дека по нивна грешка, сега има 533 деца низ светот, а некои од нив сакаат и да го пронајдат својот вистински татко. [SIZE=4][B]Frozen[/B][/SIZE] Анимација Авантурата на Ана, Кристоф и снешкото Олаф низ царството во кое владее бескрајна зима. [SIZE=4][B]Oldboy[/B][/SIZE] Акција/Драма/Мистерија Филмот што мене највеќе ми прави мерак. [SIZE=5]в[/SIZE]ерзија на Јужно Корејскиот добро оценет Oldboy. Човек, желен за одмазда трага по своите киднапери и по вистината зошто бил затворен и чуван во самица 20 години. Како режисер се појавува Спајк Ли, а главните улоги се доделени на Џош Бролин, Семјуел Л. Џексон и Елизабет Олсен. [SIZE=4][B]Mandela: Long Walk to Freedom[/B][/SIZE] Биографија/Драма/Историја Афтобиографија на поранешниот претседател на Јужна Африка и борец за човекови права Нелсон Мандела. Неговото детство, образованието, 27 години поминати во затвор, претседателските денови и борбата за подобрување на општеството. Режисер е Џастин Крадвик, а Мендела е Идриз Елба. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
2013-та филмови (општа дискусија)
На врв
Bottom