Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Што сонувавте денес?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 303658" data-attributes="member: 2740"><p>Јас и другар, во прошетка низ некој град, па застанавме пред нешто ко банкомат, а уствари имаше рулет на него, и една стара дебела жена позади, ко демек некој шалтер за наплата/исплата за рулетов. И другаров извади пари, да си ја пробал среќата, и ги даде на женава т.е и даде 1000 а сакаше да игра за сто, а оваа му врати две 500ки (уствари цело време повеќе пари враќаше натаму низ сонот). </p><p>Му го уклучи рулетов, а на овој па му заѕвони мобилниот и замина со трчање. Јас седам пред тркалото ко муле и чекам и сега демек позади на ред чекаат и ми викаат, па од пусти срам зедов да играм, ај лупнав таму 7-8 бројки и падна 11ка (ја имав ставено) и добив 200, така по бројка +200 даваше овој рулет : )) и си реков ај до 500 да стигнам и ќе ги земам парите, па добив на уште некои бројки (ги запамтив) и на 1000 прекинав и си побарав да ми ги даде женава. И вика таму доле ќе ти излезат парите почекај... </p><p>А таа машината расипана, стара, па кога почна да излегуваат 500ки 500ки, па јас ги тегнам, ги ставам во џеб набрзина да не види оваа (а и да видеше немаше да сфати до толку глупа ја ставиле со пари да работи) и пријатно, убав ден и заминав да го барам другаров да се почастиме, ама пошто ме изнервира и го чекав многу време, не му ги кажав парите.</p><p>Хахахаха</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 303658, member: 2740"] Јас и другар, во прошетка низ некој град, па застанавме пред нешто ко банкомат, а уствари имаше рулет на него, и една стара дебела жена позади, ко демек некој шалтер за наплата/исплата за рулетов. И другаров извади пари, да си ја пробал среќата, и ги даде на женава т.е и даде 1000 а сакаше да игра за сто, а оваа му врати две 500ки (уствари цело време повеќе пари враќаше натаму низ сонот). Му го уклучи рулетов, а на овој па му заѕвони мобилниот и замина со трчање. Јас седам пред тркалото ко муле и чекам и сега демек позади на ред чекаат и ми викаат, па од пусти срам зедов да играм, ај лупнав таму 7-8 бројки и падна 11ка (ја имав ставено) и добив 200, така по бројка +200 даваше овој рулет : )) и си реков ај до 500 да стигнам и ќе ги земам парите, па добив на уште некои бројки (ги запамтив) и на 1000 прекинав и си побарав да ми ги даде женава. И вика таму доле ќе ти излезат парите почекај... А таа машината расипана, стара, па кога почна да излегуваат 500ки 500ки, па јас ги тегнам, ги ставам во џеб набрзина да не види оваа (а и да видеше немаше да сфати до толку глупа ја ставиле со пари да работи) и пријатно, убав ден и заминав да го барам другаров да се почастиме, ама пошто ме изнервира и го чекав многу време, не му ги кажав парите. Хахахаха [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Што сонувавте денес?
На врв
Bottom