Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Што сонувавте денес?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 249908" data-attributes="member: 2740"><p>Сон како сон, не му придавам некое значење.</p><p>Некои ги паметам некои не, а и не дека се замарам нешто посебно, ама ваков сон никогаш не сум сонувала. Многу реален.</p><p>- Се возам јас во бела лада ( онака демек искусен возач сум си терам низ град ) и си одам навака натака и сега доаѓа време дома да си одам. Ја палам ладава и тргнувам. : ))</p><p>Стигнувам пред врата и да закочам, не работи кочницата. А демек јас ептен со голема брзина возев нешто во сонов, па се испаничив, не можев да закочам ни да намалам брзина, се сеќавам како да вистина се случило, а не на сон, се испаничив ептен, па почнав да губам свест, да ми се мати пред очи. А во памет само ми се повторува -дојде денот готово, ете вака ќе се случи тој ден...</p><p>Исплашена на смрт, паднав на волан и осетив некое чудно чувство и кога отворив очи помислив дека вистина ми се случило, па се будам после тоа и можеби и не дај боже сум и неподвижна. Триста филмови си направив во глава, дур да ми дојде свест дека било сон.</p><p>Цел ден го мислам сонов, го преживувам по сто пати, па ај и вас да ви го раскажам и така на се што сретнав раскажав : ))</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 249908, member: 2740"] Сон како сон, не му придавам некое значење. Некои ги паметам некои не, а и не дека се замарам нешто посебно, ама ваков сон никогаш не сум сонувала. Многу реален. - Се возам јас во бела лада ( онака демек искусен возач сум си терам низ град ) и си одам навака натака и сега доаѓа време дома да си одам. Ја палам ладава и тргнувам. : )) Стигнувам пред врата и да закочам, не работи кочницата. А демек јас ептен со голема брзина возев нешто во сонов, па се испаничив, не можев да закочам ни да намалам брзина, се сеќавам како да вистина се случило, а не на сон, се испаничив ептен, па почнав да губам свест, да ми се мати пред очи. А во памет само ми се повторува -дојде денот готово, ете вака ќе се случи тој ден... Исплашена на смрт, паднав на волан и осетив некое чудно чувство и кога отворив очи помислив дека вистина ми се случило, па се будам после тоа и можеби и не дај боже сум и неподвижна. Триста филмови си направив во глава, дур да ми дојде свест дека било сон. Цел ден го мислам сонов, го преживувам по сто пати, па ај и вас да ви го раскажам и така на се што сретнав раскажав : )) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Што сонувавте денес?
На врв
Bottom