Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Што правите кога некој близок ве оттргнува од него?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Викторија" data-source="post: 4336" data-attributes="member: 226"><p>Jas probuvam da go sfatam, da se trgnam na strana, vo momentov sama sedam i razmisluvam kako da prodolzam, sto da napravam, mozebi ova negovo baranje e od mojata nepromislena postapka sto mu zameriv zatoa sto nekoja negova bivsa devojka mu se javila da prasa kako e, i posle toa, se mislev deka zbori so nea, i deka me laze....Mozebi i toa go navelo vaka da mi zbori, mi naglasi deka vo momentov ne mu trebaat ljubomorni ispadi, i deka podobro mu e da e sam otkolku so covek koj nema doverba vo nego, no jas ne go napraviv toa svesno, naprotiv, nesvesno bese napraveno, od sto mi e tesko, pred nego sum sekogas nasmeana, vedra , pozitivna....ke ostavam da pominat nekolku dena, ke moram da go vidam, kako del od dusava i srcevo mi e, ne znam kolku me razbirate.......mi se kinat parcinja osekam vo srcevo dodeka go pisuvam ova!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Викторија, post: 4336, member: 226"] Jas probuvam da go sfatam, da se trgnam na strana, vo momentov sama sedam i razmisluvam kako da prodolzam, sto da napravam, mozebi ova negovo baranje e od mojata nepromislena postapka sto mu zameriv zatoa sto nekoja negova bivsa devojka mu se javila da prasa kako e, i posle toa, se mislev deka zbori so nea, i deka me laze....Mozebi i toa go navelo vaka da mi zbori, mi naglasi deka vo momentov ne mu trebaat ljubomorni ispadi, i deka podobro mu e da e sam otkolku so covek koj nema doverba vo nego, no jas ne go napraviv toa svesno, naprotiv, nesvesno bese napraveno, od sto mi e tesko, pred nego sum sekogas nasmeana, vedra , pozitivna....ke ostavam da pominat nekolku dena, ke moram da go vidam, kako del od dusava i srcevo mi e, ne znam kolku me razbirate.......mi se kinat parcinja osekam vo srcevo dodeka go pisuvam ova!!! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Што правите кога некој близок ве оттргнува од него?
На врв
Bottom