Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Што никогаш не би облекле?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 55413" data-attributes="member: 229"><p>Било кој вид на шпицурајка или чизма висока две педи над колена. Посебно не двете во комбинација.</p><p>Не би да изигравам жена лавица, тигрица, зебрица, жирафица и остало животинско царство. :kaka</p><p>Ѕвонарки, посебно не во дреч боја. Мутавине блузи/кошули со ѕвонасти ракави + голо рамо.</p><p>Кломпи! Бела патика на која сија логото на марката из даљини.</p><p>Било што од вистинско крзно (па и за лажно би размислила), минич до пич + па ако е кожен или во дреч боја. :kaka</p><p>Било каква блуза/маица што го открива деколтето. Не поднесувам да ми се ветреат на воздух или да ми зјапа секоја раја по улица, па после на другите да им пцујам матер што јас сум ги дала на изволте.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 55413, member: 229"] Било кој вид на шпицурајка или чизма висока две педи над колена. Посебно не двете во комбинација. Не би да изигравам жена лавица, тигрица, зебрица, жирафица и остало животинско царство. :kaka Ѕвонарки, посебно не во дреч боја. Мутавине блузи/кошули со ѕвонасти ракави + голо рамо. Кломпи! Бела патика на која сија логото на марката из даљини. Било што од вистинско крзно (па и за лажно би размислила), минич до пич + па ако е кожен или во дреч боја. :kaka Било каква блуза/маица што го открива деколтето. Не поднесувам да ми се ветреат на воздух или да ми зјапа секоја раја по улица, па после на другите да им пцујам матер што јас сум ги дала на изволте. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Што никогаш не би облекле?
На врв
Bottom