Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Што научивте од вашите родители?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Davidovic" data-source="post: 28229" data-attributes="member: 275"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Мајка ми ме научи на религија.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">"Моли се на бога тоа да излезе од тепихот." </span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Мајка ми ме научи за основите на логиката.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">"Затоа што јас така реков, ете зошто." </span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Мајка ми ме научи за правилата на осмозата.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">"Затворија устата и јади ја супата."</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Мајка ми ме научи за важноста на издржливоста.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">"Има да седиш тука додека не го изедеш целиот спанаќ."</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Мајка ми ме научи за кругот на животот.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">"Јас те донесов на овој свет, јас можам и да те извадам од него."</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Мајка ми ме научи за зависта.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">"Има милиони помалку среќни деца на светов, кои немаат родители како ти."</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Мајка ми ме научи за медицината и функционирањето на човековото тело.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">"Ако не престанеш да ги вртиш очите, ќе ти останат такви."</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Мајка ми ме научи за генетиката.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">"Ист си како татко ти."</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Мајка ми ме научи за моето потекло.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">"Затвори ја вратата. Не си роден во штала!"</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Мајка ми ме научи за мудроста.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">"Кога ќе бидеш на мои години, ќе разбереш."</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Мајка ми ме научи како функционира правдата.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">"Еден ден и ти ќе имаш деца, и се надевам дека ќе излезат исти како тебе."</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Davidovic, post: 28229, member: 275"] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]- Мајка ми ме научи на религија.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]"Моли се на бога тоа да излезе од тепихот." [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]- Мајка ми ме научи за основите на логиката.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]"Затоа што јас така реков, ете зошто." [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]- Мајка ми ме научи за правилата на осмозата.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]"Затворија устата и јади ја супата."[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]- Мајка ми ме научи за важноста на издржливоста.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]"Има да седиш тука додека не го изедеш целиот спанаќ."[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]- Мајка ми ме научи за кругот на животот.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]"Јас те донесов на овој свет, јас можам и да те извадам од него."[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]- Мајка ми ме научи за зависта.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]"Има милиони помалку среќни деца на светов, кои немаат родители како ти."[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]- Мајка ми ме научи за медицината и функционирањето на човековото тело.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]"Ако не престанеш да ги вртиш очите, ќе ти останат такви."[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]- Мајка ми ме научи за генетиката.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]"Ист си како татко ти."[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]- Мајка ми ме научи за моето потекло.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]"Затвори ја вратата. Не си роден во штала!"[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]- Мајка ми ме научи за мудроста.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]"Кога ќе бидеш на мои години, ќе разбереш."[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]- Мајка ми ме научи како функционира правдата.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=arial][COLOR=#000000]"Еден ден и ти ќе имаш деца, и се надевам дека ќе излезат исти како тебе."[/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Што научивте од вашите родители?
На врв
Bottom