Што научивте од вашата последна врска?

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
научив дека не треба да се претерува со гордоста и инаетот дека некогаш треба да попуштиш и да се отвориш и дека секогаш треба навреме да ги разјасниш работите со партнерот да не собираш во себе затоа што некогаш тоа ке пукне и претставува голем проблем :|

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕМА СЛЕПО ДА ВЕРУВАМ НА НИТУ ЕДНА ДЕВОЈКА, СЕКОГАШ КЕ БИДАМ ЛАДЕН СО БИЛО КОЈА ПА И ДА ЈА САКАМ ПРЕМНОГУ[/quo така само ќе ја изгубиш ке мисли дека не се грижиш за неа дека не ти е гајле нема да верува дека ја сакаш и на крај ке те остави за некој подобар кој ќе ја заслужи те велам од искуство

• Ми се допаѓа
Реакции: VULKAN-PEPEL

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
Честопати знаеме да кажеме животот е школо. Се што ни се случува е школо и сите ние учиме многу од тоа...па така и од врските во кои сме биле.
Значи темава е да си кажеме што научивме од последната врска во која бевме.

Јас да почнам прва. Научив дека имам тежок карактер и не знам да покажувам чувства. И додека сите ми го кажуваа истово јас не верував..ама се уверив самата во тоа.
за жал исто

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
многу созреав, не правам грешки како порано не слушам други кога е во прашање љубовта

• Ми се допаѓа
Реакции: Emma.T

crazy girl

Нов член
15 декември 2012
13
2
3
27
нучив да не верувам секогаш во се и сешто и повеќе да го слушам него одосто лугето од мојот град..

• Ми се допаѓа
Реакции: VULKAN-PEPEL

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Научив колку и да си близок со таа личност по разделбата, никогаш нема да ти кажи дека ќе се мажи. ма крава младичу.

Emma.T

Истакнат Член
23 декември 2012
241
352
163
Научив дека долга врска не значи љубов и дека не сакам да си го поминувам времето со некој кој ќе направи се за да се чувствувам лошо и ќе се труди да ми ја намали самодовербата. И уште еднаш се потврди дека МРАЗАМ неоснована ЉУБОМОРА.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник