Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Што кога сме со негативна енергија?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 222154" data-attributes="member: 2740"><p>Имам една комшика која е неверојатен извор на негативна енергија. Избегавам да бидам во нејзина близина, ама кога ќе се деси да ја сретнам или да сум во нејзино присуство несакајќи, верувајте 5 дена сум намуртена и негативна. И не само јас, него општо секој што ќе поседи 3 минути со нејзе. Толку намуртено и негативно човечко суштество немам видено. Не знам ама негативната енергија ја впивам како сунѓер. Многу ми сметаат негативните луѓе и најдобар спас од негативната енергија е само тотална изолација од ваквите луѓе, добра музика, ете пример мене ме расположува некоја добра латино песна, една добра шетња низ парк и дружење со некое милениче. Никој како некое мало кутре кое ќе ве сака како никој, нема да ви помогне да се спасите од негативната енергија!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 222154, member: 2740"] Имам една комшика која е неверојатен извор на негативна енергија. Избегавам да бидам во нејзина близина, ама кога ќе се деси да ја сретнам или да сум во нејзино присуство несакајќи, верувајте 5 дена сум намуртена и негативна. И не само јас, него општо секој што ќе поседи 3 минути со нејзе. Толку намуртено и негативно човечко суштество немам видено. Не знам ама негативната енергија ја впивам како сунѓер. Многу ми сметаат негативните луѓе и најдобар спас од негативната енергија е само тотална изолација од ваквите луѓе, добра музика, ете пример мене ме расположува некоја добра латино песна, една добра шетња низ парк и дружење со некое милениче. Никој како некое мало кутре кое ќе ве сака како никој, нема да ви помогне да се спасите од негативната енергија! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Што кога сме со негативна енергија?
На врв
Bottom