Да но мобилниот не може да го замени допирот, секс преку мобилен неможе... а тоа се основни човечки потреби.Маж ми патуваше до Скопје секој ден . Сега е во друга чета , па еднаш месечно е на работа па 15 до 20 дена слободен па една недела на работа и се така . Функционира . Во доба на мобилни телефони , интернет и социјални мрежи , се е полесно , освен што денешните деца немаат детство , што е жално .
Можеби си во право , ете ние двајца немаме проблем со тоа , сепак се работи за 7 дневно отсуство што и не е така голем период . Не знам како би било кога би бил подолг периодДа но мобилниот не може да го замени допирот, секс преку мобилен неможе... а тоа се основни човечки потреби.
Дека е лесно не е, ама кога веќе си во брак и мораш да трпиш правиш се за да се убедиш дека е тоа нормално и ок. Додека во врска тоа многу тешко може да функционира а да не дојде до неверство.
веројатно од твоја страна би било исто, ти би го чекала и година дена само не сум сигурна колку тој е спремен да го направи истото за тебе.Можеби си во право , ете ние двајца немаме проблем со тоа , сепак се работи за 7 дневно отсуство што и не е така голем период . Не знам како би било кога би бил подолг период
Па изгледа е . Го докажал тоа многу пати до сега , можеби затоа немаме проблем . Иако не покажува емоции ( што мене ми одговара искрено , мразам лигавења во јавност ) , чувствувам дека не би ме изневерил , а и да сака не може да скрие . Голем дрдорко е , па се ми кажува не може да ќутиверојатно од твоја страна би било исто, ти би го чекала и година дена само не сум сигурна колку тој е спремен да го направи истото за тебе.
Мажите не знаат да сааат и емотивно да се врзат, дури и кога мислат дека емотивно се врзани нема да испуштат прилика да плест нешто на страна ако им се уаже прилика. Се надевам твојов е баш од тие ретите кои не би те изневериле.
Често во вакви ситуации сум е прашувала вреди ли да се жртвуваш?