Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Што значи да се биде „неуреден“?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Aleksis" data-source="post: 281037" data-attributes="member: 2736"><p>Ех, што убава тема да си се искажам колку сум алергична на неуредни и несредени персони.</p><p>Јас во принцип забележувам многу ситници кај луѓето, па дури и она погоре споменатото влакно во носот ме иритира и ми го прави човекот одбивен. Но лошите мириси од секогаш ми биле на прво место. Кренати пазуви во автобус и од околу зелени облаци со прекрасна арома, или пак онаа фасцинантна финта како да го прикриеш лошиот мирис па прскаш едно цело шишенце парфем и се е ок. Мислам, стварно не ми е јасно... </p><p>Лошиот здив и те како го ставам во листата на работи кои најмногу ме нервираат. Ај мирисот настрана, ама она кога наслагите од храна кои ѕиркаат на забите ми ја креваат косата на глава.</p><p>Несредени нокти на трето место, особено кај машко. Неисечени нокти и црн маникир, а уште пострашно ми е пак она ''фраерското'' оставено нокте на малиот прст. Шта речи...</p><p>Не мислам дека е од немање средства или услови за хигиена. Секој може да најде време и да си посвети малку внимание на себе. Како којзнае колку време да е тоа. Сепак неуредноста ја препишувам на самиот карактер на човекот. Мрзата како што кажал Сашко погоре и немарноста се исто така причината зошто постојат таквите луѓе. Не оправдувам ништо во врска во нехигиената, секогаш постои начин за да се средиш и изгледаш уредно. И тоа не значи дека мораш да мирисаш на Шанел и да имаш избелени заби.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aleksis, post: 281037, member: 2736"] Ех, што убава тема да си се искажам колку сум алергична на неуредни и несредени персони. Јас во принцип забележувам многу ситници кај луѓето, па дури и она погоре споменатото влакно во носот ме иритира и ми го прави човекот одбивен. Но лошите мириси од секогаш ми биле на прво место. Кренати пазуви во автобус и од околу зелени облаци со прекрасна арома, или пак онаа фасцинантна финта како да го прикриеш лошиот мирис па прскаш едно цело шишенце парфем и се е ок. Мислам, стварно не ми е јасно... Лошиот здив и те како го ставам во листата на работи кои најмногу ме нервираат. Ај мирисот настрана, ама она кога наслагите од храна кои ѕиркаат на забите ми ја креваат косата на глава. Несредени нокти на трето место, особено кај машко. Неисечени нокти и црн маникир, а уште пострашно ми е пак она ''фраерското'' оставено нокте на малиот прст. Шта речи... Не мислам дека е од немање средства или услови за хигиена. Секој може да најде време и да си посвети малку внимание на себе. Како којзнае колку време да е тоа. Сепак неуредноста ја препишувам на самиот карактер на човекот. Мрзата како што кажал Сашко погоре и немарноста се исто така причината зошто постојат таквите луѓе. Не оправдувам ништо во врска во нехигиената, секогаш постои начин за да се средиш и изгледаш уредно. И тоа не значи дека мораш да мирисаш на Шанел и да имаш избелени заби. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Што значи да се биде „неуреден“?
На врв
Bottom