Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Философија
Што е човек?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Idiot" data-source="post: 260126" data-attributes="member: 2615"><p>Вака со ред.</p><p></p><p>- Не презирам ниту мразам некого. Но не секој е еднаков нели. Само сме различни (беа твоите зборови)</p><p>- Полн со предрасуди и смешно-глупи ставови.?? Кај виде такво нешто кај мене? Некој има предрасуди помали.... поголеми.... некој па и никакви. Пак ќе те цитирам “ Само сме различни“.</p><p>- Многу ни е битен социјалниот статус меѓу оние кои не окружуваат. Ете мене не ми е. ЈБГ како два збора кажуваат се’ а ги кажа ти. “ Само сме различни“.</p><p>- Зошто ти воопшто се замараш и бараш (како што ти ги нарекуваш) “луѓе“ на планетата. Хмммм......... А кај виде дека јас нешто барам? Што е мое ќе си дојде, кармичката енергија делува со својата гравитација, па волкот се спојува со волкот, мравката со мравката, човекот со човекот.</p><p>- „Заминав јас надвор од темата“..... Да, замина не беше тоа темата си ја пропуштил поентата. А поентата е многу проста и едноставна. Запрашај се што го разликува човекот од животните, иако можеби и не треба да правиме таква дистинкција, сите сме повеќе или помалку животни. Но бесплатен ручек не делам.... ако заслужиш може и ќе ти покажам како да си направиш (не се однесува директно на тебе).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Idiot, post: 260126, member: 2615"] Вака со ред. - Не презирам ниту мразам некого. Но не секој е еднаков нели. Само сме различни (беа твоите зборови) - Полн со предрасуди и смешно-глупи ставови.?? Кај виде такво нешто кај мене? Некој има предрасуди помали.... поголеми.... некој па и никакви. Пак ќе те цитирам “ Само сме различни“. - Многу ни е битен социјалниот статус меѓу оние кои не окружуваат. Ете мене не ми е. ЈБГ како два збора кажуваат се’ а ги кажа ти. “ Само сме различни“. - Зошто ти воопшто се замараш и бараш (како што ти ги нарекуваш) “луѓе“ на планетата. Хмммм......... А кај виде дека јас нешто барам? Што е мое ќе си дојде, кармичката енергија делува со својата гравитација, па волкот се спојува со волкот, мравката со мравката, човекот со човекот. - „Заминав јас надвор од темата“..... Да, замина не беше тоа темата си ја пропуштил поентата. А поентата е многу проста и едноставна. Запрашај се што го разликува човекот од животните, иако можеби и не треба да правиме таква дистинкција, сите сме повеќе или помалку животни. Но бесплатен ручек не делам.... ако заслужиш може и ќе ти покажам како да си направиш (не се однесува директно на тебе). [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Наука
Философија
Што е човек?
На врв
Bottom