Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Философија
Што е за жените вистински маж?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="187 SB" data-source="post: 374690" data-attributes="member: 9363"><p>Ти благодарам за искажаното мислење во поглед на темата. Инаку според напишаното воопшто не ти се високи критериумите. Сепак мислев дека повеќе ќе се задржиш на физичкиот изглед отколку на карактерот. Со оглед дека на голем дел од девојките сметам дека тоа им е поважен елемент.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Според мене голем дел од девојките кои имаат тешки комплекси преферираат добри момци за да има на кого да ги лечат комплексите. Еден дечко што го познавам е во врска со таков комплексаш. Дечкото е добар на леб да го мачкаш, ама оваа душата му ја извади. Последниот пат ми се довери дека му влепила шамар, само затоа што не се согласувале околу некоја тема во поглед на мислењата. Плус се жалеше дека психички го малтретирала, во смисла дека постојано му ѕвонела да види дали е сам или ја изневерува со некоја друга. Дури и за излегување неа ја прашува дали планирала нешто или да излезе со другарите. Мислам дека има врски каде што еден од партнерите е комплексаш. И остануваат во врска со нив затоа што немаат самодоверба и не се сигурни во себе и своите квалитети.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="187 SB, post: 374690, member: 9363"] Ти благодарам за искажаното мислење во поглед на темата. Инаку според напишаното воопшто не ти се високи критериумите. Сепак мислев дека повеќе ќе се задржиш на физичкиот изглед отколку на карактерот. Со оглед дека на голем дел од девојките сметам дека тоа им е поважен елемент. Според мене голем дел од девојките кои имаат тешки комплекси преферираат добри момци за да има на кого да ги лечат комплексите. Еден дечко што го познавам е во врска со таков комплексаш. Дечкото е добар на леб да го мачкаш, ама оваа душата му ја извади. Последниот пат ми се довери дека му влепила шамар, само затоа што не се согласувале околу некоја тема во поглед на мислењата. Плус се жалеше дека психички го малтретирала, во смисла дека постојано му ѕвонела да види дали е сам или ја изневерува со некоја друга. Дури и за излегување неа ја прашува дали планирала нешто или да излезе со другарите. Мислам дека има врски каде што еден од партнерите е комплексаш. И остануваат во врска со нив затоа што немаат самодоверба и не се сигурни во себе и своите квалитети. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Наука
Философија
Што е за жените вистински маж?
На врв
Bottom