Што ви недостига во животот?

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Пари, многу пари.
Ако немаш пари, немаш ништо. Порано важеше поговорката здравје па се друго. Денес важи пари, па се останато.
Ако немаш здравје неможеш да заработеш, освен ако не добиеш на поклон голема сума.

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars

Andrea Bloodbucket

Истакнат Член
18 февруари 2012
285
328
63
Пари, многу пари.
Ако немаш пари, немаш ништо. Порано важеше поговорката здравје па се друго. Денес важи пари, па се останато.
Имаш право, ако немаш пари имаш нервози добиваш болест аутоматски ти бега љубовта.

Andrea Bloodbucket

Истакнат Член
18 февруари 2012
285
328
63
pa ako begasH od ljubaf znacHi deka l'zesH deka sakasH, a na lagata i se kratki nozete, pa ss kratki noge tesHko deka ke pobegnesH lol
Хахахахахха, ама што ако љубовта е лажна. Или што ако не ја сакаш баш таа љубов. Секако дека ќе бегаш.

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Ако немаш здравје неможеш да заработеш, освен ако не добиеш на поклон голема сума.

Истото и повеќе изразено е во реченицава "Ако немаш пари, нема да се излечиш". Затоа на вести слушаме и по нетов гледаме стории за болни луѓе на кои им се потребни пари за лекување. За сметка на тоа, не читаме често како некој здрав прави пари.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Кашикара.
Многу смет се насобра по куглава земска. И штетници...за кои Пипсот е мачја кашлица :redcarded

Добро ми фали и железо у крв, ама тоа во некоја друга прилика :rofl
imate ist avatar ss Emily023 : ) samo odzumiran malce

• Ми се допаѓа
Реакции: Emily023