Ако немаш здравје неможеш да заработеш, освен ако не добиеш на поклон голема сума.Пари, многу пари.
Ако немаш пари, немаш ништо. Порано важеше поговорката здравје па се друго. Денес важи пари, па се останато.
Ако немаш здравје неможеш да заработеш, освен ако не добиеш на поклон голема сума.Пари, многу пари.
Ако немаш пари, немаш ништо. Порано важеше поговорката здравје па се друго. Денес важи пари, па се останато.
Имаш право, ако немаш пари имаш нервози добиваш болест аутоматски ти бега љубовта.Пари, многу пари.
Хахахахахха, ама што ако љубовта е лажна. Или што ако не ја сакаш баш таа љубов. Секако дека ќе бегаш.pa ako begasH od ljubaf znacHi deka l'zesH deka sakasH, a na lagata i se kratki nozete, pa ss kratki noge tesHko deka ke pobegnesH lol
Ако немаш здравје неможеш да заработеш, освен ако не добиеш на поклон голема сума.
Хахахахахха, ама што ако љубовта е лажна. Или што ако не ја сакаш баш таа љубов. Секако дека ќе бегаш.
imate ist avatar ss Emily023 : ) samo odzumiran malceКашикара.
Многу смет се насобра по куглава земска. И штетници...за кои Пипсот е мачја кашлица :redcarded
Добро ми фали и железо у крв, ама тоа во некоја друга прилика
И?imate ist avatar ss Emily023 : ) samo odzumiran malce
: ) nejku : ) hh ccИ?
...Изгледа ни се бендисуваат слични работи.
Сега пошто ми кажа, сакаш пони да ти купам?