Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Што ве прави среќни?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 41278" data-attributes="member: 621"><p>Не можам да замислам какво е тоа чувство на среќа. Сериозен сум. Според она што сите го кажуват, за мене среќен е човек кој е задоволен од самиот себе си и она што успеал да го направи. Ако е така тогаш среќен сум кога свирам нешто што ни јас не знам да го дефинирам и излегува некоја чудна креација која после ја кршам од слушање и почнувам да ја надоградувам и усовршувам за на крај да завршам имрпвизирајќи врз тоа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 41278, member: 621"] Не можам да замислам какво е тоа чувство на среќа. Сериозен сум. Според она што сите го кажуват, за мене среќен е човек кој е задоволен од самиот себе си и она што успеал да го направи. Ако е така тогаш среќен сум кога свирам нешто што ни јас не знам да го дефинирам и излегува некоја чудна креација која после ја кршам од слушање и почнувам да ја надоградувам и усовршувам за на крај да завршам имрпвизирајќи врз тоа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Што ве прави среќни?
На врв
Bottom