Што би правеле кога би останале без интернет цела недела?

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Сум била цели 4ри месеци без интернет, па еве ме, жива сум. Баш поубаво ми беше искрено, повеќе време за мене, повеќе време за учење.. не сум заразена со интернетот, воопшто. И тоа намерно не ставав интернет. Е сега пошо се префрлив на нетот од One, секој месец имам.. и.. знаете :D

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Би правел надвор се што не правам кога имам интернет нормално, а и плус ништо не е еден ден. Луѓе со месеци немале интернет, па не се жалеле.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Ќе ги правам оние работи за кои “немам“ време додека сум имала интернет :D

Пред се, би вежбала! Било тоа обични вежби,стомачни или mix аеробик не е битно, битно да се затегнува телото!
Потоа , би влегла во кујна заедно со “шефот на кујна“ - мајка ми да научам да правам некое јадење или можеби десерт :gladen
Би си посветила повеќе внимание на собата, да си ја средам онака ко што знам ,да си направам генералка, само што тоа го правам еднаш/два пати месечно, а би требало еднаш неделно.
Би отишла на забар :rofl

Grim Reaper

Староседелец
14 февруари 2012
326
338
1,063
Here and there
Би посветил повеќе внимание на книгата, ќе одам на излет, ќе возам велосипед, ќе играм баскет и уште многу други работи. Сум бил без интернет и по месец дена па ништо не ми е :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto