Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Што би направиле ако во моментот би имале 100.000 евра?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 156278" data-attributes="member: 272"><p>Прво за да добиеш папири за купување на стан во Виена (зборам во градот, не во ГГ, Лисиче, Орешани) ти треба мноогу време (во години се пресметува). После тоа ти требаат и пари да подмачкаш ваму-таму-онаму. Е сеа за ЦГ. Точно, покрај море местата се многу поскапи од, да речеме Мојковац, колашин, Пљевља кои сепак се да не речам полумртви преку година. [USER=1495]Dare[/USER] 80 000? хммм само градбата да ја откупиш? пошо едно е откупување, друго е да ја имаш со поседовен лист. Плацевите покрај море се со висока цена, а 10 км од море е веќе се смета за морско добро. За плацеви и куќи знам како стојат цените, пошо нон стоп се судруваме секоја година со истите муабети како некој продал куќа на сам брег (зборам за Бока которска) за 500 000 до 1000 000. </p><p>Цените се тие. Кај нас становите се висока цена, ама ако имаш лова моеш во рок од месец дена да го поседуваш.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 156278, member: 272"] Прво за да добиеш папири за купување на стан во Виена (зборам во градот, не во ГГ, Лисиче, Орешани) ти треба мноогу време (во години се пресметува). После тоа ти требаат и пари да подмачкаш ваму-таму-онаму. Е сеа за ЦГ. Точно, покрај море местата се многу поскапи од, да речеме Мојковац, колашин, Пљевља кои сепак се да не речам полумртви преку година. [USER=1495]Dare[/USER] 80 000? хммм само градбата да ја откупиш? пошо едно е откупување, друго е да ја имаш со поседовен лист. Плацевите покрај море се со висока цена, а 10 км од море е веќе се смета за морско добро. За плацеви и куќи знам како стојат цените, пошо нон стоп се судруваме секоја година со истите муабети како некој продал куќа на сам брег (зборам за Бока которска) за 500 000 до 1000 000. Цените се тие. Кај нас становите се висока цена, ама ако имаш лова моеш во рок од месец дена да го поседуваш. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Што би направиле ако во моментот би имале 100.000 евра?
На врв
Bottom