Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Философија
Човечко, премногу човечко
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 127805" data-attributes="member: 621"><p>Ја читам темава и стварно не разбирам што не е јасното во темава. Пример да речеме дека сте се заљубиле во некого. И сеа муабетов е нели градите врска, се сакате едно друго, но дали ако помислите пример на процесот на исфрлање фекалии на истата таа личност би ви создало гадење. Само пример дадов. Или еве да помислите на миризбата која се создава во желудникот на таа личност додека се „вари“ храната. Мене не ми предизвикува воопшто гадење, всушност не би успеало да ги промени моите чувства такво нешто. Ако се гадам од таа помисла за личност која ја сакам тогаш треба да се гадам и од себе.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 127805, member: 621"] Ја читам темава и стварно не разбирам што не е јасното во темава. Пример да речеме дека сте се заљубиле во некого. И сеа муабетов е нели градите врска, се сакате едно друго, но дали ако помислите пример на процесот на исфрлање фекалии на истата таа личност би ви создало гадење. Само пример дадов. Или еве да помислите на миризбата која се создава во желудникот на таа личност додека се „вари“ храната. Мене не ми предизвикува воопшто гадење, всушност не би успеало да ги промени моите чувства такво нешто. Ако се гадам од таа помисла за личност која ја сакам тогаш треба да се гадам и од себе. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Наука
Философија
Човечко, премногу човечко
На врв
Bottom