Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Философија
Човечко, премногу човечко
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 127706" data-attributes="member: 613"><p>Se izvinuvam za latinica,uste nemam kirilica.</p><p>Ova okolu organite e apsurdno i da se spomne,organi si se organi,jas bi se zgrozila od bila cija utroba da treba da ja vidam,ne za drugo,nemozam da gledam takvi raboti,nikogas ne bi mozela da rabotam vo medicinata zaradi toa.</p><p>no sakanjeto i pozelnosta sprema edna licnost,ne bi se smenila dokolku ja vidam.</p><p>Kakva i da e,cija i da e,neka e po moznost sto pozdrava a se drugo e nebitno.</p><p>Neka ima zdravo srce pa duri i na onoj cij karakter e nepodnosliv odnosno neprilagodliv na mojot.</p><p>Sigurno i mojot e za nekogo nepodnosliv,zatoa se baraat odprilika srodni dusi,neli?No toa e veke sosema druga tema.</p><p>Taka da,i mojot aspekt za covecnost ne e za sekogo svatliv,sto znaci i covecnosta odnosno coveckoto e isto relativna rabota.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 127706, member: 613"] Se izvinuvam za latinica,uste nemam kirilica. Ova okolu organite e apsurdno i da se spomne,organi si se organi,jas bi se zgrozila od bila cija utroba da treba da ja vidam,ne za drugo,nemozam da gledam takvi raboti,nikogas ne bi mozela da rabotam vo medicinata zaradi toa. no sakanjeto i pozelnosta sprema edna licnost,ne bi se smenila dokolku ja vidam. Kakva i da e,cija i da e,neka e po moznost sto pozdrava a se drugo e nebitno. Neka ima zdravo srce pa duri i na onoj cij karakter e nepodnosliv odnosno neprilagodliv na mojot. Sigurno i mojot e za nekogo nepodnosliv,zatoa se baraat odprilika srodni dusi,neli?No toa e veke sosema druga tema. Taka da,i mojot aspekt za covecnost ne e za sekogo svatliv,sto znaci i covecnosta odnosno coveckoto e isto relativna rabota. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Наука
Философија
Човечко, премногу човечко
На врв
Bottom