Marick14 последен пат беше виден како: Учествува во конверзација, пред една минута
мислам дека се управиле со следењето
може и тема си нашле заедничка...
Marick14 последен пат беше виден како: Учествува во конверзација, пред една минута
доста заеднички работи увидов мегу вас.. ...не е лошо и вие да си ги видитеМе шпионираш а.
доста заеднички работи увидов мегу вас.. ...не е лошо и вие да си ги видите
од кај знаеш мори,баш за тоа ми кажуваше,односно ми кажа дека сум слабо упатена,и да не отварам тема за која не сум доволно упатена,ми докажа дека тој е поупатен и тој требало да ја отвори,јас сум го преварила....а ти не верувам дека си толку упатена за мене на форумов,изгледа си имате увидени некои работи мегу вас,а јас пак сирота демек тек совети ви давамај ај мели сега не се вади...
може не ви тргна темата за оние помагалата ... ама нешто ви тргнало.....
епитафот ти е спремен одамна,во прва прилика ако дозволиш,ке го напишам во темата за алманахот која никако да мрдне,поарно епитафи да отворев,а се мислев,не дека не....се плашев само од твоја реакција...ама веке не се плашам ...и немој да си ја отворил пред мене :Вие мене ќе ме умрете. Уште сега си знам што ќе ми пишува на спомен плочата.
не кажав јас,јас веке спијамшто кажа сеа со упатствата ништо не разбрав ама нема веза