Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хептаграм XI" data-source="post: 366989" data-attributes="member: 2897"><p><span style="font-family: 'Georgia'"></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'">Младите се на потег да не бидат кукавици, да не бараат полесен начин или пократок пат до било која цел која што си ја зацртале. Бидејќи тоа создава предавници. Кукавицата е предавник и мрзливиот.</span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'">За моментален подобар живот таквите се продаваат лесно.</span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'">На тоа мислев. Делот со предавниците што ги спомна членот кој го коментирав на таа тема.</span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'">А другото мислам дека е јасно дека национализмот треба да изгасне од сите страни. Бидејќи секој патриот денес, посебно оние кои немаат врска со историја, политика, од било која страна зборува за Голема X (на местото на X стави име на држава на Балканот). А тоа не води кон добро.</span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'">Јас имам пријатели од Грција, Бугарија и други земји и тие немаат проблем со тоа што јас сум Македонец и што државата во која живеам се вика Р. Македонија.</span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'">До поединци е и до политиката. Мора да раснеме, да ги надминуваме овие пречки кои се тука само за да те држат заробен. </span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"></span></p><p>Се надевам појасно е сега...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хептаграм XI, post: 366989, member: 2897"] [FONT=Georgia] Младите се на потег да не бидат кукавици, да не бараат полесен начин или пократок пат до било која цел која што си ја зацртале. Бидејќи тоа создава предавници. Кукавицата е предавник и мрзливиот. За моментален подобар живот таквите се продаваат лесно. На тоа мислев. Делот со предавниците што ги спомна членот кој го коментирав на таа тема. А другото мислам дека е јасно дека национализмот треба да изгасне од сите страни. Бидејќи секој патриот денес, посебно оние кои немаат врска со историја, политика, од било која страна зборува за Голема X (на местото на X стави име на држава на Балканот). А тоа не води кон добро. Јас имам пријатели од Грција, Бугарија и други земји и тие немаат проблем со тоа што јас сум Македонец и што државата во која живеам се вика Р. Македонија. До поединци е и до политиката. Мора да раснеме, да ги надминуваме овие пречки кои се тука само за да те држат заробен. [/FONT] Се надевам појасно е сега... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom