Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mnogo Bitno" data-source="post: 354394" data-attributes="member: 5927"><p>Види тоа е индивидуално што го кажуваш ти , незнам со некој како се понашаат во странство , јас знам дека балканците доминираат во повеќето држави , бизниси од секаков вид , мафија која се претура со пари и е папа надвор од мк , а јас и ти може да си збориме тука се и сешто , тоа што некој поединци им лепат налепници на колите кога ќе влезат кај Циганите тоа е нивни проблем ,али еве јас лично тоа не сум го дозволил и бев вратен од граница ,со мал инцидент како што љубам јас ,а ретко кој има ГАЗ да го направи , па затоа и име ќе ни сменат од таквите ...</p><p>Јас одсекогаш сум се гордеел и кај и да одам си кажувам од кај сум и не сум имал некој мрштења или нез што ,баш онака ок и нормално се доживувало тоа ..</p><p>Освен тој инцидент на граница имав во Атина во 2012 на бензиска пумпа , жена една работеше ,беше дебела како хладњача камион , и почна да мрчи Скопје Скопје и јас и викам дека скоро 60 % од Грција е Македонска територија , оваа кравава збесна , јас вакви моменти сакам каде што има јавно надавање , наполни и платив и си отидов ,а таа уште си збореше, незнам не можам такви неправди да трпам , фала богу не сум се нашол во ептен лоша ситуација ,али искрено нема криво да ми биде , со сево ова сакам да кажам дека сами треба тоа што е наше да не го премолчиме ,за разлика од некој квази Македонци во у... ги е... , што се палат на Српски песни кај Драган Вучич и што кога во Грција ќе им нагласат циганите дека се од Скопје истите трепкајќи со очињата тоа го прифаќаат , кога ќе бидат во комуникација со Србин или Хрват небитно тие се прилагодуваат на нивен јазик , тоа е за греота искрено , сам да си се поплукаш е тоа не го разбирам , незнам за тебе не навлагам ,може си гневен нешто ,ама сите имаме проблеми кој се секојдневие во секоја држава , па ајде секој треба да се откаже од сопствената ?</p><p>Корените од кај ти се мислам дека не треба да забораваме никогаш ,мислам дека сум повеќе од прав</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mnogo Bitno, post: 354394, member: 5927"] Види тоа е индивидуално што го кажуваш ти , незнам со некој како се понашаат во странство , јас знам дека балканците доминираат во повеќето држави , бизниси од секаков вид , мафија која се претура со пари и е папа надвор од мк , а јас и ти може да си збориме тука се и сешто , тоа што некој поединци им лепат налепници на колите кога ќе влезат кај Циганите тоа е нивни проблем ,али еве јас лично тоа не сум го дозволил и бев вратен од граница ,со мал инцидент како што љубам јас ,а ретко кој има ГАЗ да го направи , па затоа и име ќе ни сменат од таквите ... Јас одсекогаш сум се гордеел и кај и да одам си кажувам од кај сум и не сум имал некој мрштења или нез што ,баш онака ок и нормално се доживувало тоа .. Освен тој инцидент на граница имав во Атина во 2012 на бензиска пумпа , жена една работеше ,беше дебела како хладњача камион , и почна да мрчи Скопје Скопје и јас и викам дека скоро 60 % од Грција е Македонска територија , оваа кравава збесна , јас вакви моменти сакам каде што има јавно надавање , наполни и платив и си отидов ,а таа уште си збореше, незнам не можам такви неправди да трпам , фала богу не сум се нашол во ептен лоша ситуација ,али искрено нема криво да ми биде , со сево ова сакам да кажам дека сами треба тоа што е наше да не го премолчиме ,за разлика од некој квази Македонци во у... ги е... , што се палат на Српски песни кај Драган Вучич и што кога во Грција ќе им нагласат циганите дека се од Скопје истите трепкајќи со очињата тоа го прифаќаат , кога ќе бидат во комуникација со Србин или Хрват небитно тие се прилагодуваат на нивен јазик , тоа е за греота искрено , сам да си се поплукаш е тоа не го разбирам , незнам за тебе не навлагам ,може си гневен нешто ,ама сите имаме проблеми кој се секојдневие во секоја држава , па ајде секој треба да се откаже од сопствената ? Корените од кај ти се мислам дека не треба да забораваме никогаш ,мислам дека сум повеќе од прав [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom