Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 354393" data-attributes="member: 1548"><p>Срам ми е да, кога ќе отидам во некоја европска земја и кога ќе видам како се однесуваат луѓето тогаш срам ми е да кажам дека сум од Македонија. Не само од Македонија, срамно е да кажеш и дека си Србин, Грк, или со еден збор срамно е да кажеш дека си Балканец. Добро еве можеби Словенците се така подобри од другите, ама тие и од порано биле такви, европски, во последниве години и Хрватите одат натаму гледам. Во другите држави живее дно од народ, Европскиот шлајм кој никој не го сака, служи за чистење Германски и Швајцарски тоалети, и за работа на црно во Белгија. </p><p>Не само што ќе се срамам, туку не се ни гордеам што сум дел од народ кој не кажал свое мислење веќе долго време и кој дозволил да го владеат Турци пола век. Види само како се однесуваат со туристи тука и ќе ти стане јасно каков народ живее тука, исто така види како се однесуваат Македонци кога ќе отидат на одмор, ама не во Грција. За одењето во Грција да не правам муабет, цела година се прават јаки и се маваат во гради дека се патриотишта, а на крај оп на грчки плажи исполегнале. Да се гордеам дека сум дел од тоа? Не фала.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 354393, member: 1548"] Срам ми е да, кога ќе отидам во некоја европска земја и кога ќе видам како се однесуваат луѓето тогаш срам ми е да кажам дека сум од Македонија. Не само од Македонија, срамно е да кажеш и дека си Србин, Грк, или со еден збор срамно е да кажеш дека си Балканец. Добро еве можеби Словенците се така подобри од другите, ама тие и од порано биле такви, европски, во последниве години и Хрватите одат натаму гледам. Во другите држави живее дно од народ, Европскиот шлајм кој никој не го сака, служи за чистење Германски и Швајцарски тоалети, и за работа на црно во Белгија. Не само што ќе се срамам, туку не се ни гордеам што сум дел од народ кој не кажал свое мислење веќе долго време и кој дозволил да го владеат Турци пола век. Види само како се однесуваат со туристи тука и ќе ти стане јасно каков народ живее тука, исто така види како се однесуваат Македонци кога ќе отидат на одмор, ама не во Грција. За одењето во Грција да не правам муабет, цела година се прават јаки и се маваат во гради дека се патриотишта, а на крај оп на грчки плажи исполегнале. Да се гордеам дека сум дел од тоа? Не фала. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom