Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Falanga" data-source="post: 349512" data-attributes="member: 6739"><p>Аааа, значи сева вече не ни се дига па на стара слава ќе се вадиме?</p><p>Вие да не сте се договарале агресорот жртва да глуми сега?</p><p>Добро бе ајде „ние што сме дошле“ ќе се повлечеме, ќе попуштиме. Ајде новајлии сме. Ко демек... нек биде мир во куќа.</p><p>Како бе не ви е срам? Администратори ве тртнал некој а не сте ја научиле основната премиса на форумскиот живот: немој да коментираш личности, коментирај коментари. Вие администратори сте, наместо да ја решите ситуацијата вие сите сега еден по еден ќе се умешате, секој со своја форма на провокација. Наместо да се навратите и да го проанализирате проблемот вие сакате поени со бесмислени фрази и синтакси да добивате, чунки многу образовани сте биле. Па не е ни чудо што сите во ист ден, тој кобен Фебруар 2012-та сте го инфестирале форумов и од тогаш наваму НИШТО не се случува. Што било интелигентно, со добро расположение све усвет фатило. Останати сте само вие како баби пред пензија на шалтер во општина што мафтате со стара слава.</p><p>15 години сум форумџија, немој ве молам да пробувате лекции да ми држите. Се гледа кој е кој и какви му се карактеристките, кој е сериозен а кој не знае каде му е главата...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Falanga, post: 349512, member: 6739"] Аааа, значи сева вече не ни се дига па на стара слава ќе се вадиме? Вие да не сте се договарале агресорот жртва да глуми сега? Добро бе ајде „ние што сме дошле“ ќе се повлечеме, ќе попуштиме. Ајде новајлии сме. Ко демек... нек биде мир во куќа. Како бе не ви е срам? Администратори ве тртнал некој а не сте ја научиле основната премиса на форумскиот живот: немој да коментираш личности, коментирај коментари. Вие администратори сте, наместо да ја решите ситуацијата вие сите сега еден по еден ќе се умешате, секој со своја форма на провокација. Наместо да се навратите и да го проанализирате проблемот вие сакате поени со бесмислени фрази и синтакси да добивате, чунки многу образовани сте биле. Па не е ни чудо што сите во ист ден, тој кобен Фебруар 2012-та сте го инфестирале форумов и од тогаш наваму НИШТО не се случува. Што било интелигентно, со добро расположение све усвет фатило. Останати сте само вие како баби пред пензија на шалтер во општина што мафтате со стара слава. 15 години сум форумџија, немој ве молам да пробувате лекции да ми држите. Се гледа кој е кој и какви му се карактеристките, кој е сериозен а кој не знае каде му е главата... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom