Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 349343" data-attributes="member: 1867"><p>Не се согласувам затоа што без разлика на тоа дека тука сме имагинарни, форумски ликови, позади сепак сме вистински луѓе, луѓе кои исто така виделе мака во животот и знаат да сочусвтуваат. јас конкретно од многумина од тука на форумот сум добила вистинска помош. Некој ме ислушал, некој ме советувал, некој ме утешил, а има и такви кои реално ми помогнале со справувањето на вистински и големи животни проблеми. Не е тоа само тапшање, знае да биде и многу повеке. </p><p>Од друга страна, дури и да не добие никаква помош, не гледам ништо лошо во јавното иснесување на проблемите доколку во реалноста нема на кого да се искаже. па еве конкретно јас, анксиозноста до некаде ја надминав благодарение на форумот. Се ослободуваш од стресот и притисокот, се запознаваш со слични на тебе, си разменуваш искуства, се чувствуваш разбрано, добиваш совет за опоравување, ти даваш совет и се чувствуваш корисно, стекнуваш пријателства и така започнува процесот на опоравување. Да бидеме искрени, сите што дремат со часови на форум си имаат некоја мака па бегаат тука, како што приметувам и ти си постојано вклучен, иако не се жалиш од животот и ти тука си го трошиш слободното време и би рекла дека го имаш вишок со оглед на тоа дека си постојано вклучен, така да нема некоја разлика дали отворено зборуваш за проблемот или не, последиците од навлеченоста на комфорот во виртуелниот живот се горе доле исти. </p><p></p><p>Предлагам наместо да му се соли памет на девојчето дали и зошто не требала јавно да пишува за проблемите, да најдеме начин да и помогнеме да се справи со ситуацијата, барем да се обидеме.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 349343, member: 1867"] Не се согласувам затоа што без разлика на тоа дека тука сме имагинарни, форумски ликови, позади сепак сме вистински луѓе, луѓе кои исто така виделе мака во животот и знаат да сочусвтуваат. јас конкретно од многумина од тука на форумот сум добила вистинска помош. Некој ме ислушал, некој ме советувал, некој ме утешил, а има и такви кои реално ми помогнале со справувањето на вистински и големи животни проблеми. Не е тоа само тапшање, знае да биде и многу повеке. Од друга страна, дури и да не добие никаква помош, не гледам ништо лошо во јавното иснесување на проблемите доколку во реалноста нема на кого да се искаже. па еве конкретно јас, анксиозноста до некаде ја надминав благодарение на форумот. Се ослободуваш од стресот и притисокот, се запознаваш со слични на тебе, си разменуваш искуства, се чувствуваш разбрано, добиваш совет за опоравување, ти даваш совет и се чувствуваш корисно, стекнуваш пријателства и така започнува процесот на опоравување. Да бидеме искрени, сите што дремат со часови на форум си имаат некоја мака па бегаат тука, како што приметувам и ти си постојано вклучен, иако не се жалиш од животот и ти тука си го трошиш слободното време и би рекла дека го имаш вишок со оглед на тоа дека си постојано вклучен, така да нема некоја разлика дали отворено зборуваш за проблемот или не, последиците од навлеченоста на комфорот во виртуелниот живот се горе доле исти. Предлагам наместо да му се соли памет на девојчето дали и зошто не требала јавно да пишува за проблемите, да најдеме начин да и помогнеме да се справи со ситуацијата, барем да се обидеме. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom