Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="●Untouchable°" data-source="post: 349326" data-attributes="member: 6296"><p>Ниту сметам дека овде на социјалниве мрежи правам нешто продуктивно ниту во реалниот живот давам се од себе за да дадам Бог знае каков продукт од себе. Сеуште ја немам таа моќ. Давам се од себе за браќата да живеат нормален живот, онаков каков што едно дете треба, да учат, да шетаат колку што треба, да го добијат она што треба а што знам дека мене ми било скратено. Се борам за нив и ќе се борам ама знам дека тоа не е нешто големо од мене и чувствувам дека веќе ми бегаат од раце. Моќта која цел живот ја имаше мајка ми над сите не ја победив..</p><p>И губам сили веќе.. А некому морам да се искажам затоа што сум таков тип на човек, ако болкатс преку разговор не ја тргнам од себе станувам агресивна и доаѓам до степен човек да се крсти на мене.</p><p>Како не знам, зошто не знам ама дојдов овде и видов дека баш некои работи отворено и со "агресија" можам да ги изнапишам за да не повредам некого..</p><p>Не сум веќе интересна, знам ама ќе ме трпите дур ми дојде подобар период .. И и за тоа ќе ме читате, ќе читате (како што сте читале) и дека имам среќни денови. Сум рекла и пак велам, само здравје. Ама со вакво стање не знам искрено и здравјето колку ќе ме служи..</p><p>Нема да потклекнам на проблемите и да отидам кај што знам дека не ми е место. Ќе се борам. И знам дека не е добро тоа што форумов го гледам како лек за се, дека кога ќе се изнапишам ќе ми олесни ама не сме сите исти.. Ете пак ќе речам, јас сум таков тип на човек и кога 21 год не сум се сменила.. Нема за тоа ни од сега.</p><p>Ја се извинувам што Ве испозамарам нон стоп штом отидам во тој мој свет али јбг. Ќе ме трпите уште..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="●Untouchable°, post: 349326, member: 6296"] Ниту сметам дека овде на социјалниве мрежи правам нешто продуктивно ниту во реалниот живот давам се од себе за да дадам Бог знае каков продукт од себе. Сеуште ја немам таа моќ. Давам се од себе за браќата да живеат нормален живот, онаков каков што едно дете треба, да учат, да шетаат колку што треба, да го добијат она што треба а што знам дека мене ми било скратено. Се борам за нив и ќе се борам ама знам дека тоа не е нешто големо од мене и чувствувам дека веќе ми бегаат од раце. Моќта која цел живот ја имаше мајка ми над сите не ја победив.. И губам сили веќе.. А некому морам да се искажам затоа што сум таков тип на човек, ако болкатс преку разговор не ја тргнам од себе станувам агресивна и доаѓам до степен човек да се крсти на мене. Како не знам, зошто не знам ама дојдов овде и видов дека баш некои работи отворено и со "агресија" можам да ги изнапишам за да не повредам некого.. Не сум веќе интересна, знам ама ќе ме трпите дур ми дојде подобар период .. И и за тоа ќе ме читате, ќе читате (како што сте читале) и дека имам среќни денови. Сум рекла и пак велам, само здравје. Ама со вакво стање не знам искрено и здравјето колку ќе ме служи.. Нема да потклекнам на проблемите и да отидам кај што знам дека не ми е место. Ќе се борам. И знам дека не е добро тоа што форумов го гледам како лек за се, дека кога ќе се изнапишам ќе ми олесни ама не сме сите исти.. Ете пак ќе речам, јас сум таков тип на човек и кога 21 год не сум се сменила.. Нема за тоа ни од сега. Ја се извинувам што Ве испозамарам нон стоп штом отидам во тој мој свет али јбг. Ќе ме трпите уште.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom