Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 345923" data-attributes="member: 1867"><p>Добро, да, членовите на администрација не треба да игнорираат, но интересно е што последниве расправии не беа предизвикани поради оф топик муабети или некое недолично однесување. Ај пак не сакам да се мешам бидејки не го пратам толку форумот и не знам кој како и зошто почнал, но ова последното со членот [USER=6296]@malozauvek[/USER] навистина некако не беше во ред. Девојката си кажала своја исповед, побарала совет и не гледам зошто би била навредувана поради тоа. Дали била паметна или не... сите ние сме паметни во одредени области и глупави во други, ако ме прашувате мене, во една од темите кои јас ги сакам, хоуп има напишано толку глупав пост, што пола саат се чудев како може некој таква глупост да напише, но тоа е само таму, во темите за филмови не ни сакам да помислам да се мерам со нејзе, кога јас би пишала таму, сигурно и она би и се чудела на мојата глупоќа. Членката која што беше навредувана не го заслужува тој однос, барем јас немам приметено да навредувала или да упропастувала теми, ама сепак тоа е мое мислење, кажав и предходно не ги пратам сите случувања на форумот.</p><p>Инаку и јас не сакам форумот да се претвори во место за чаршиски муабети, мене лично ми е заморно кога ке видам дека од сите извествувања кои што сум ги добила претежно биле некои муабети без врска, но има само еден начин да се смени таа состојба, а начинот е - повеке квалитетни дискусии. Кога би развиле дискусии на повеке теми и кога сето тоа ке биде на ниво, тогаш не би било толку досадно и не би се правеле муабети без врска.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 345923, member: 1867"] Добро, да, членовите на администрација не треба да игнорираат, но интересно е што последниве расправии не беа предизвикани поради оф топик муабети или некое недолично однесување. Ај пак не сакам да се мешам бидејки не го пратам толку форумот и не знам кој како и зошто почнал, но ова последното со членот [USER=6296]@malozauvek[/USER] навистина некако не беше во ред. Девојката си кажала своја исповед, побарала совет и не гледам зошто би била навредувана поради тоа. Дали била паметна или не... сите ние сме паметни во одредени области и глупави во други, ако ме прашувате мене, во една од темите кои јас ги сакам, хоуп има напишано толку глупав пост, што пола саат се чудев како може некој таква глупост да напише, но тоа е само таму, во темите за филмови не ни сакам да помислам да се мерам со нејзе, кога јас би пишала таму, сигурно и она би и се чудела на мојата глупоќа. Членката која што беше навредувана не го заслужува тој однос, барем јас немам приметено да навредувала или да упропастувала теми, ама сепак тоа е мое мислење, кажав и предходно не ги пратам сите случувања на форумот. Инаку и јас не сакам форумот да се претвори во место за чаршиски муабети, мене лично ми е заморно кога ке видам дека од сите извествувања кои што сум ги добила претежно биле некои муабети без врска, но има само еден начин да се смени таа состојба, а начинот е - повеке квалитетни дискусии. Кога би развиле дискусии на повеке теми и кога сето тоа ке биде на ниво, тогаш не би било толку досадно и не би се правеле муабети без врска. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom