Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="corki" data-source="post: 344113" data-attributes="member: 3773"><p>Ти се уфилмуваш и тука сакаш да дадеш до знаење дека само тупурко би те разбрал со твојот речник ,па не се жали никој.</p><p>Не е битно како пишуваш,битно е што пшуваш.Не е тешко човек да ја разбере твојата поента,битно е дека ништо не менуваш со твоето пишување.Исто те исто.Зајко кукурајко ти го извадил и тоа што ти останал уште кога бевте актуелни.</p><p>Слушни се што пишуваш,идиот,имбецил..Таа ли е твојата култура.Гледам за култура збориш.Не си ни поминал покрај неа,за друго и не ни се збори.</p><p>Јас знам што сум,ме мачи се да ме објаснуваш на мене.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="corki, post: 344113, member: 3773"] Ти се уфилмуваш и тука сакаш да дадеш до знаење дека само тупурко би те разбрал со твојот речник ,па не се жали никој. Не е битно како пишуваш,битно е што пшуваш.Не е тешко човек да ја разбере твојата поента,битно е дека ништо не менуваш со твоето пишување.Исто те исто.Зајко кукурајко ти го извадил и тоа што ти останал уште кога бевте актуелни. Слушни се што пишуваш,идиот,имбецил..Таа ли е твојата култура.Гледам за култура збориш.Не си ни поминал покрај неа,за друго и не ни се збори. Јас знам што сум,ме мачи се да ме објаснуваш на мене. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom