Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="BioTrpe" data-source="post: 337471" data-attributes="member: 6419"><p>Хмм точно дека се додека човекот не се запшраша ништо нема да му значат, но гледаш дека и по телевизија почнаа да рекламираат билки, лечење со билки, дека се освестува човекот лека полека? Холандија веке одамна е на точак, и лете и зима, Париз се опаметува .. во Њујорк живнува оваа ситуација.</p><p>Тоа што јас мало и некои други сме прерано освестени за оваа ситуација е наш бонус. Ги има доста луѓе кои проповедаат за здрав живот за нас и општо спасување на планетата. Еден по еден со секое предавање се опаметуваат и ни се придружуваат. Еден ден ке ја загубите борбата, секако ако дотогаш не ја уништите планетата т.е. пореметите</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BioTrpe, post: 337471, member: 6419"] Хмм точно дека се додека човекот не се запшраша ништо нема да му значат, но гледаш дека и по телевизија почнаа да рекламираат билки, лечење со билки, дека се освестува човекот лека полека? Холандија веке одамна е на точак, и лете и зима, Париз се опаметува .. во Њујорк живнува оваа ситуација. Тоа што јас мало и некои други сме прерано освестени за оваа ситуација е наш бонус. Ги има доста луѓе кои проповедаат за здрав живот за нас и општо спасување на планетата. Еден по еден со секое предавање се опаметуваат и ни се придружуваат. Еден ден ке ја загубите борбата, секако ако дотогаш не ја уништите планетата т.е. пореметите [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom