Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 336750" data-attributes="member: 1867"><p>Najprvin izvinete za latinicata...</p><p>Mislam deka na forumot ne e potrebna pristrasnost, normalno e da se iznervirate poradi nekogo, no vo nikoj slucaj ne bi trebalo da se mrazime ili da pravime podelbi na novi ili stari clenovi. Koga veke go spomnuvate outrider, toj najmnogu mi ima kontrano na temite za veganstvo, duri i navreduval, kazuval deka veganite bile grdi i sl., no jas nikogash nishto od toa nemam sfateno licno i nikogash ne sum go mrazela poradi toa iako ponekogash strasno me nerviral. Od druga strana pak, na temite za zdravstvoto, site mislenja mu gi imam lajknato i cesto se soglasuvam so nego na drugi temi. Dali e nekoj dobar ili zloben ne navleguvam, nitu pak me interesira, nitu pak treba da ve interesira... na forumot ima mnogu temi i duri kretenski mi e koga nekoi licnosti se kontraat na sekoja tema bidejki nevozmozno e sekogash da imate sprotistaveni mislenja so nekogo, kako shto e nevozmozno i celo vreme da se soglasuvate. Forumot napreduvakoga se razvivaat diskusii, a se diskutira koga ima povekje razlicni gledishta,koga site bi se soglasuvale ne bi diskutirale voopshto, zatoa pocituvajte gi mislenjata so koi ne se soglasuvaate, ne gledam pricina za zavzemanje na strani i za bilo kakvi podelbi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 336750, member: 1867"] Najprvin izvinete za latinicata... Mislam deka na forumot ne e potrebna pristrasnost, normalno e da se iznervirate poradi nekogo, no vo nikoj slucaj ne bi trebalo da se mrazime ili da pravime podelbi na novi ili stari clenovi. Koga veke go spomnuvate outrider, toj najmnogu mi ima kontrano na temite za veganstvo, duri i navreduval, kazuval deka veganite bile grdi i sl., no jas nikogash nishto od toa nemam sfateno licno i nikogash ne sum go mrazela poradi toa iako ponekogash strasno me nerviral. Od druga strana pak, na temite za zdravstvoto, site mislenja mu gi imam lajknato i cesto se soglasuvam so nego na drugi temi. Dali e nekoj dobar ili zloben ne navleguvam, nitu pak me interesira, nitu pak treba da ve interesira... na forumot ima mnogu temi i duri kretenski mi e koga nekoi licnosti se kontraat na sekoja tema bidejki nevozmozno e sekogash da imate sprotistaveni mislenja so nekogo, kako shto e nevozmozno i celo vreme da se soglasuvate. Forumot napreduvakoga se razvivaat diskusii, a se diskutira koga ima povekje razlicni gledishta,koga site bi se soglasuvale ne bi diskutirale voopshto, zatoa pocituvajte gi mislenjata so koi ne se soglasuvaate, ne gledam pricina za zavzemanje na strani i za bilo kakvi podelbi [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom