Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 336744" data-attributes="member: 229"><p>[USER=6296]@malozauvek[/USER] никаде не помешав однесување на форум vs. реален живот, не знам од кај го извлече тоа.</p><p>Само пишав дека не ми е јасно зошто не би пишале на стара тема, кога „најлошиот“ исход е да не добиете лајк/реплика...</p><p></p><p>Која е поврзаноста меѓу двеве?</p><p>Аман луѓе, не бидете буквалисти или да сфаќате како ви одговара.</p><p>Нели муабетот претходно беше за тоа какви се членовите и како немало квалитетна дискусија. Тоа <em>воздржи се</em> се однесува на тоа да не критикуваш <span style="font-size: 10px">(не само ти, општо кој е нов/неупатен)</span> дека не чини некој член или жалење дека фали квалитет, не воопшто да не упатуваш критики кон теми/мислења, ако се во склоп на дискусијата.</p><p>Еве, јас па панично скролам постови полни со „светот е убав, утре е нов ден, сите сте срцки“ со истиот презир со кој вие го скролате Аутрајдер, рецимо.</p><p>Досадни ми се тие. Али само затоа што некој не го пишал она што сакаме да го прочитаме, не значи дека нема поента и дека е лоша личност.</p><p>А, да бидеме реални, не е баш само Аутрајдер што се служи со „бот, неписмен, идиот, ретардиран“, итн. Акција - реакција.</p><p>Не знам па и што е толку трагично, кога сме свесни дека живееме во чучавец-држава, полна корупција и нестручен кадар. Само да не си ја навее човек маката, па да осети што камшици добиваш ако немаш врски и не си дете на високо лице...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 336744, member: 229"] [USER=6296]@malozauvek[/USER] никаде не помешав однесување на форум vs. реален живот, не знам од кај го извлече тоа. Само пишав дека не ми е јасно зошто не би пишале на стара тема, кога „најлошиот“ исход е да не добиете лајк/реплика... Која е поврзаноста меѓу двеве? Аман луѓе, не бидете буквалисти или да сфаќате како ви одговара. Нели муабетот претходно беше за тоа какви се членовите и како немало квалитетна дискусија. Тоа [I]воздржи се[/I] се однесува на тоа да не критикуваш [SIZE=2](не само ти, општо кој е нов/неупатен)[/SIZE] дека не чини некој член или жалење дека фали квалитет, не воопшто да не упатуваш критики кон теми/мислења, ако се во склоп на дискусијата. Еве, јас па панично скролам постови полни со „светот е убав, утре е нов ден, сите сте срцки“ со истиот презир со кој вие го скролате Аутрајдер, рецимо. Досадни ми се тие. Али само затоа што некој не го пишал она што сакаме да го прочитаме, не значи дека нема поента и дека е лоша личност. А, да бидеме реални, не е баш само Аутрајдер што се служи со „бот, неписмен, идиот, ретардиран“, итн. Акција - реакција. Не знам па и што е толку трагично, кога сме свесни дека живееме во чучавец-држава, полна корупција и нестручен кадар. Само да не си ја навее човек маката, па да осети што камшици добиваш ако немаш врски и не си дете на високо лице... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom