Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Armagoddamn" data-source="post: 332306" data-attributes="member: 6418"><p>1. јас ја ценам духовната страна на човекот</p><p>2. јас имам силен потенцијал да претчувствувам</p><p>3. материјалните работи не ми значат ништо</p><p>4. не можам да мразам, само со зборови мразам а не со срце</p><p>5. Не се одмаздувам</p><p>6. Од секоја случка вадам поука</p><p>7. Тоа што прво го помислувам, се случува</p><p>8. Никогаш не обвинувам никој, се што се случило, се случило поради мене</p><p>и јас сум причина за мојата несреќа</p><p>9. Не трчам, да молам</p><p>оној кој ме избегнува, не одам да го молам</p><p>10. и еве уште една различност, хеви металец, некад и треш слушам, а сега готик. немам пробано дрога, никогаш не сум била пијана, не сум имала врска, цигари пушев, ама веќе не</p><p>јас се борам со она што ме убива, се борам против себе </p><p>11.Мојот збор е закон, ако се заколнам значи го остварувам тоа. Се заколнав во се што ми е најмило дека нема да го контактирам. Тој ми беше најголема грешка и причина за мојата меланхолија сега, сакаше да ја скрши уникатноста во мене. Али не ми е гајле, ја нема да се смена, кој ме цени нека ме цени на овој начин. ја сум ја и не можам да бидам друг</p><p>не одам по ноќни забави. Дома сум вистинската јас, на факултет сум друга, на улица сум друга, можда имам повише маски, али увек на крај ќе остане само една</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Armagoddamn, post: 332306, member: 6418"] 1. јас ја ценам духовната страна на човекот 2. јас имам силен потенцијал да претчувствувам 3. материјалните работи не ми значат ништо 4. не можам да мразам, само со зборови мразам а не со срце 5. Не се одмаздувам 6. Од секоја случка вадам поука 7. Тоа што прво го помислувам, се случува 8. Никогаш не обвинувам никој, се што се случило, се случило поради мене и јас сум причина за мојата несреќа 9. Не трчам, да молам оној кој ме избегнува, не одам да го молам 10. и еве уште една различност, хеви металец, некад и треш слушам, а сега готик. немам пробано дрога, никогаш не сум била пијана, не сум имала врска, цигари пушев, ама веќе не јас се борам со она што ме убива, се борам против себе 11.Мојот збор е закон, ако се заколнам значи го остварувам тоа. Се заколнав во се што ми е најмило дека нема да го контактирам. Тој ми беше најголема грешка и причина за мојата меланхолија сега, сакаше да ја скрши уникатноста во мене. Али не ми е гајле, ја нема да се смена, кој ме цени нека ме цени на овој начин. ја сум ја и не можам да бидам друг не одам по ноќни забави. Дома сум вистинската јас, на факултет сум друга, на улица сум друга, можда имам повише маски, али увек на крај ќе остане само една [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom