Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 327931" data-attributes="member: 1176"><p>^ Ова од [USER=2887]@Outrider[/USER] важи и за девојчињата, не само за машките. Сум слушала другарки како се правдаат, ама се поднапив а тој ме искористи и слични небулози. Златна и јас сум била дрво пијана некогаш, па не ми се присакало да го изневерам партнерот. Не се ретки ваквите случаи. Има и други крајности, кога одат со други to get even, односно кога машково прво изневерило, па оваа да врати. На крај, ваквиот обид за нанесување болка, обично завршува со уште поголемо мразење на себеси. </p><p>Обично владее мислењето дека машките изневеруваат од нагон, а девојчињата со умисла. Мене ова ми е тотално без веза, имам кажано за неверството нема машко/девојче, има изневерувач и изневерен човек. Може и тема за ова да отвориме ако нема.</p><p></p><p>А за пмс, да, доколку е стресен месецот, од исхраната и внесување на масти па пропорционално лачење на хормони, може да се случи ужасна епизда на пмс. Сум искусила, посебно една сесија кога ми беше пеколен распоредот за полагање, верувајте маживе благословени сте што немате ваков хормонален ролеркостер. Меѓутоа, тоа не е секој месец, барем кај мене ретко се случува. Ако некоја ви се правда <u>секој </u>месец од пмс, веројатно лаже. Исто ако ви кажува пола месец дека е во пмс.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 327931, member: 1176"] ^ Ова од [USER=2887]@Outrider[/USER] важи и за девојчињата, не само за машките. Сум слушала другарки како се правдаат, ама се поднапив а тој ме искористи и слични небулози. Златна и јас сум била дрво пијана некогаш, па не ми се присакало да го изневерам партнерот. Не се ретки ваквите случаи. Има и други крајности, кога одат со други to get even, односно кога машково прво изневерило, па оваа да врати. На крај, ваквиот обид за нанесување болка, обично завршува со уште поголемо мразење на себеси. Обично владее мислењето дека машките изневеруваат од нагон, а девојчињата со умисла. Мене ова ми е тотално без веза, имам кажано за неверството нема машко/девојче, има изневерувач и изневерен човек. Може и тема за ова да отвориме ако нема. А за пмс, да, доколку е стресен месецот, од исхраната и внесување на масти па пропорционално лачење на хормони, може да се случи ужасна епизда на пмс. Сум искусила, посебно една сесија кога ми беше пеколен распоредот за полагање, верувајте маживе благословени сте што немате ваков хормонален ролеркостер. Меѓутоа, тоа не е секој месец, барем кај мене ретко се случува. Ако некоја ви се правда [U]секој [/U]месец од пмс, веројатно лаже. Исто ако ви кажува пола месец дека е во пмс. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom