Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 322870" data-attributes="member: 1548"><p>Ти фали писменост и мозок. Ти штом мислиш дека нема диктатура значи дека мозокот ти е испран а можно е и да го немаш. А што иначе тебе ти одговара вака? Убаво си живееш? </p><p>Па дури кај сум бил јас кога си викал за оне и вип и таму тоа другото, а кај си ти кога викам јас за убивање и тепање од страна на полицијата? Тоа не е ништо нели, крадење не е ништо, битно ти си имаш и ич не ти е гајле. Кажувал за Оне и Вип, ме заболе за тоа кога има нешто полошо. А ти па обратно, ич не ти е гајле што владата краде и убива, а гајле ти е за Вип. Каков неписмењак. </p><p></p><p>А ти на што си фан? На форумски весник? </p><p>Демек не смееме да мислиме на политика, тоа е тема за возрасни само кога ќе одат на слава и зборуваат за политика. </p><p>Ние другиве треба да одиме на кафиња, а тоа што не знаеме што не чека утре не е битно, битно не се замараме.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 322870, member: 1548"] Ти фали писменост и мозок. Ти штом мислиш дека нема диктатура значи дека мозокот ти е испран а можно е и да го немаш. А што иначе тебе ти одговара вака? Убаво си живееш? Па дури кај сум бил јас кога си викал за оне и вип и таму тоа другото, а кај си ти кога викам јас за убивање и тепање од страна на полицијата? Тоа не е ништо нели, крадење не е ништо, битно ти си имаш и ич не ти е гајле. Кажувал за Оне и Вип, ме заболе за тоа кога има нешто полошо. А ти па обратно, ич не ти е гајле што владата краде и убива, а гајле ти е за Вип. Каков неписмењак. А ти на што си фан? На форумски весник? Демек не смееме да мислиме на политика, тоа е тема за возрасни само кога ќе одат на слава и зборуваат за политика. Ние другиве треба да одиме на кафиња, а тоа што не знаеме што не чека утре не е битно, битно не се замараме. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom