Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="corki" data-source="post: 321678" data-attributes="member: 3773"><p>И јас сум против кримијналот,корупцијата,убиствата и смртта,зошто мислиш дека мојот став е поразличен?Тоа што ти си опозиционер на големо, ме водат чувставата да мислам дека директно од менувачница пишуваш.</p><p>Кога кажав дека за смртта на жената треба да одговара самата фабрика,реков во генерална смисла,значи можеби ќе одговара раководителот што несакал да ја однесе на лекар,незнам,за тоа си има служби.А тоа дека била најголема фабрика и е под покровителство на премиерорт или владата,што има врска со случката,да не помисли дека нема никој да сносни одговорност?!!?!Ако помисли дека нема кој да одговара за случајот,тоа е само твојот негативен саркастичен нагон кој самата омраза те тера да коментираш со твојот ироничен и негативен јазик,и да тврдиш дека некој друг е виновен.Јас лично мислам дека секако некој ќе сноси одговорност,се разбира доколку е потребно.</p><p></p><p>Да ти кажам дека некрофилско ли ке да е или танатофилско,тие трермини тебе најмногу ти одговараат,ти ги коментираше ладнокрвно убиствата во куманово не јас.Тебе ти сметат луге уште од утробата,доколку не се твои истомисленици,не мене!</p><p>Знаеш ли каде се наоѓа паљурци?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="corki, post: 321678, member: 3773"] И јас сум против кримијналот,корупцијата,убиствата и смртта,зошто мислиш дека мојот став е поразличен?Тоа што ти си опозиционер на големо, ме водат чувставата да мислам дека директно од менувачница пишуваш. Кога кажав дека за смртта на жената треба да одговара самата фабрика,реков во генерална смисла,значи можеби ќе одговара раководителот што несакал да ја однесе на лекар,незнам,за тоа си има служби.А тоа дека била најголема фабрика и е под покровителство на премиерорт или владата,што има врска со случката,да не помисли дека нема никој да сносни одговорност?!!?!Ако помисли дека нема кој да одговара за случајот,тоа е само твојот негативен саркастичен нагон кој самата омраза те тера да коментираш со твојот ироничен и негативен јазик,и да тврдиш дека некој друг е виновен.Јас лично мислам дека секако некој ќе сноси одговорност,се разбира доколку е потребно. Да ти кажам дека некрофилско ли ке да е или танатофилско,тие трермини тебе најмногу ти одговараат,ти ги коментираше ладнокрвно убиствата во куманово не јас.Тебе ти сметат луге уште од утробата,доколку не се твои истомисленици,не мене! Знаеш ли каде се наоѓа паљурци? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom