Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Luckky" data-source="post: 314978" data-attributes="member: 437"><p>Форумскиот мајстор за вакви работи да се обрати. Интересно, девојката од сликата ми е случајно колешка од факултет, а таа ниту живее во Данска, ниту е мажена и така натаму.</p><p>Коментирај што сакаш и пишувај што сакаш, секако имаш право да изјасниш (свој) субјективен став. Но не користи туѓи информации. Како би се чувствувала ти некој да злоупотребува твоја слика? Плус, казниво е со закон.</p><p> Ти давам најдобронамерен совет од свое, лично искуство. Нема да те одведе ама баш до никаде освен што ќе се повредиш самата себе и ќе прегазиш неколку добри луѓе во самиот процес.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Luckky, post: 314978, member: 437"] Форумскиот мајстор за вакви работи да се обрати. Интересно, девојката од сликата ми е случајно колешка од факултет, а таа ниту живее во Данска, ниту е мажена и така натаму. Коментирај што сакаш и пишувај што сакаш, секако имаш право да изјасниш (свој) субјективен став. Но не користи туѓи информации. Како би се чувствувала ти некој да злоупотребува твоја слика? Плус, казниво е со закон. Ти давам најдобронамерен совет од свое, лично искуство. Нема да те одведе ама баш до никаде освен што ќе се повредиш самата себе и ќе прегазиш неколку добри луѓе во самиот процес. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom