Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 301140" data-attributes="member: 266"><p>Епа ајде тука ќе ја сподела во спојлер, да не зафаќа многу место. Ми се допадна како приказна, а демек и навистина тоа се случува.</p><p></p><p>[SPOILER="Процесот кај орелот"]Орао има најдужи животни век међу птицама.</p><p>Може да живи чак 70 година.</p><p>Међутим, како би доживео то доба, он мора да донесе тешку одлуку.</p><p>Кад напуни 40. његове дуге и еластичне канџе не могу више да лове плен</p><p>који му служи за храну. Његов дуг и оштар кљун постаје савијен.</p><p>Његова стара и тешка крила, због збијених пера, запињу за груди,</p><p>што му онемогућава лет.</p><p>Тако орлу остају само две могућности:</p><p>умрети, или проћи кроз болан процес промена који траје 150 дана.</p><p>Тај процес од орла захтева да одлети на врх планине и седне у гнездо.</p><p>Ту орао кљуца својим кљуном о камен, </p><p>све док кљун не отпадне.</p><p>Након што кљун отпадне, орао чека да нови кљун</p><p>нарасте, након чега новим кљуном</p><p>искљуца старе канџе.</p><p>Кад нарасту нове</p><p>канџе, орао почиње да кљуца</p><p>своја отежала стара пера. И тако након</p><p>пет месеци, орао полеће у лет</p><p>поновног рађања и још живи 30 година.</p><p>Зашто је потребна промена?</p><p>Много пута, како бисмо преживели, морамо да</p><p>започнемо процес промена.</p><p>Понекад морамо да се решимо старих сећања,</p><p>навика и осталих обичаја из прошлости.</p><p>Једино ослобођени бремена прошлости можемо искористити време садашњости.</p><p>Будите као орао, не предајте се и не</p><p>посустајте никада, без обзира на околности![/SPOILER]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 301140, member: 266"] Епа ајде тука ќе ја сподела во спојлер, да не зафаќа многу место. Ми се допадна како приказна, а демек и навистина тоа се случува. [SPOILER="Процесот кај орелот"]Орао има најдужи животни век међу птицама. Може да живи чак 70 година. Међутим, како би доживео то доба, он мора да донесе тешку одлуку. Кад напуни 40. његове дуге и еластичне канџе не могу више да лове плен који му служи за храну. Његов дуг и оштар кљун постаје савијен. Његова стара и тешка крила, због збијених пера, запињу за груди, што му онемогућава лет. Тако орлу остају само две могућности: умрети, или проћи кроз болан процес промена који траје 150 дана. Тај процес од орла захтева да одлети на врх планине и седне у гнездо. Ту орао кљуца својим кљуном о камен, све док кљун не отпадне. Након што кљун отпадне, орао чека да нови кљун нарасте, након чега новим кљуном искљуца старе канџе. Кад нарасту нове канџе, орао почиње да кљуца своја отежала стара пера. И тако након пет месеци, орао полеће у лет поновног рађања и још живи 30 година. Зашто је потребна промена? Много пута, како бисмо преживели, морамо да започнемо процес промена. Понекад морамо да се решимо старих сећања, навика и осталих обичаја из прошлости. Једино ослобођени бремена прошлости можемо искористити време садашњости. Будите као орао, не предајте се и не посустајте никада, без обзира на околности![/SPOILER] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom