Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="UpaDown" data-source="post: 292532" data-attributes="member: 4571"><p>2. Sleep is for the weak. Donald Trump says that he only sleeps four hours a night (from 1am to 5am). If you are awake longer than you’re competitors, you already have an upper hand over them. Someone who is sleeping 10 hours a night is much less likely to do better than someone who sleeps around half of that amount of time. Plus, it gives off the aurora that you are omniscient (everywhere). If you’re an owner of a business and you always seem to be awake, even at the late hours of the night and the early hours of the morning, you’re a lot more likely to gain the respect and admiration of your employees.</p><p></p><p>Леле, ај да го натепаме Доналд Трамп, пошто он сака да работи повеќе од неговите конкуренти? Знаеш шо ќе се деси ако нема конкуренција? Замисли само една фирма да има автобуси. Уствари, не замислувај ЈСП го прави тоа. Не те качува ако му текне на возачот, може да те натепа ако немаш карта, може да застане и да си купи кафе на среде возење, или пак да дојде 10 минути покасно.</p><p></p><p>Ај сега одговори ми, мил мој Постоење, како ќе ги мотивираш ти луѓето да бидат желни да работат у братство и единство?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UpaDown, post: 292532, member: 4571"] 2. Sleep is for the weak. Donald Trump says that he only sleeps four hours a night (from 1am to 5am). If you are awake longer than you’re competitors, you already have an upper hand over them. Someone who is sleeping 10 hours a night is much less likely to do better than someone who sleeps around half of that amount of time. Plus, it gives off the aurora that you are omniscient (everywhere). If you’re an owner of a business and you always seem to be awake, even at the late hours of the night and the early hours of the morning, you’re a lot more likely to gain the respect and admiration of your employees. Леле, ај да го натепаме Доналд Трамп, пошто он сака да работи повеќе од неговите конкуренти? Знаеш шо ќе се деси ако нема конкуренција? Замисли само една фирма да има автобуси. Уствари, не замислувај ЈСП го прави тоа. Не те качува ако му текне на возачот, може да те натепа ако немаш карта, може да застане и да си купи кафе на среде возење, или пак да дојде 10 минути покасно. Ај сега одговори ми, мил мој Постоење, како ќе ги мотивираш ти луѓето да бидат желни да работат у братство и единство? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom