Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МалиСашко" data-source="post: 290893" data-attributes="member: 3817"><p>Идемо полако...</p><p>Факсот го сакам, ја сакам струката, се соживеав, се навикнав, толку време сум во контакт што веќе не знам како би изгледал животот без тоа.</p><p>Но... прашањето е пат за успех или неуспех...</p><p>Со факсот ми е 100% гарантиран успехот... ама 100%...</p><p>Е,сеа.. со другово не постои „успех“, не постои слободно време, потценет си во општеството во социјалните кругови, бара добра физичка состојба секогаш, бара влог во смисла на слободно време и врзување на пари во било кој момент кои мораш да ги имаш како карта в ракав секогаш. Да не зборувам за опасноста на која се исложуваш - испарување на хемикалии, повреди при работа и сл. Не е зезанција.</p><p>Али ипак љубовта е голема.</p><p>Си идам од факс, заминувам кај пријател механичар (чачкања, дијагноза, малку зезанција и муабет, секаков алат каков што ми треба на услуга.. итд...) имам некои 2-3-4 часа да си го живеам филмот и потоа правец на работно место... Кога ќе се вратам од работа продолжувам на мојата кола како експериментален глушец. Дома имам литература со тони, сето ми е веќе всадено во мозокот и испробано 100 пати, што не е случај со другите механичари кои научиле понешто</p><p>од чиракување и самото чепкање. Јас експериментирам со коли од кога бев 8мо одделение. Човече, заљубен сум во работава...</p><p></p><p>Времето недозволува повеќе да се вложам, а искрено и страв ми е!</p><p>Ако го оставам факсот си затворам засекогаш 100 процентнта шанса за успех или барем можности за вработување на државно, платена искулирана работичка итд...</p><p>Изгледа ќе биде избор на втората варијанта. Да довршам факс па потоа да му ја мислам за ова, но додека студирам и „му работам“ на пријателот за без пари по 2-3 сати , луѓе (механичари и лимари) се накотија пари, а јас ги учам дека треба да го прекшат лимот по средина, како би направиле жлеб кој би дал конструкција надолжна како носач... али тоа е, и глупите мора да живеат од нешто...</p><p></p><p>Јбг...Некој ти го живее сонот и мисли дека е срање од живот</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МалиСашко, post: 290893, member: 3817"] Идемо полако... Факсот го сакам, ја сакам струката, се соживеав, се навикнав, толку време сум во контакт што веќе не знам како би изгледал животот без тоа. Но... прашањето е пат за успех или неуспех... Со факсот ми е 100% гарантиран успехот... ама 100%... Е,сеа.. со другово не постои „успех“, не постои слободно време, потценет си во општеството во социјалните кругови, бара добра физичка состојба секогаш, бара влог во смисла на слободно време и врзување на пари во било кој момент кои мораш да ги имаш како карта в ракав секогаш. Да не зборувам за опасноста на која се исложуваш - испарување на хемикалии, повреди при работа и сл. Не е зезанција. Али ипак љубовта е голема. Си идам од факс, заминувам кај пријател механичар (чачкања, дијагноза, малку зезанција и муабет, секаков алат каков што ми треба на услуга.. итд...) имам некои 2-3-4 часа да си го живеам филмот и потоа правец на работно место... Кога ќе се вратам од работа продолжувам на мојата кола како експериментален глушец. Дома имам литература со тони, сето ми е веќе всадено во мозокот и испробано 100 пати, што не е случај со другите механичари кои научиле понешто од чиракување и самото чепкање. Јас експериментирам со коли од кога бев 8мо одделение. Човече, заљубен сум во работава... Времето недозволува повеќе да се вложам, а искрено и страв ми е! Ако го оставам факсот си затворам засекогаш 100 процентнта шанса за успех или барем можности за вработување на државно, платена искулирана работичка итд... Изгледа ќе биде избор на втората варијанта. Да довршам факс па потоа да му ја мислам за ова, но додека студирам и „му работам“ на пријателот за без пари по 2-3 сати , луѓе (механичари и лимари) се накотија пари, а јас ги учам дека треба да го прекшат лимот по средина, како би направиле жлеб кој би дал конструкција надолжна како носач... али тоа е, и глупите мора да живеат од нешто... Јбг...Некој ти го живее сонот и мисли дека е срање од живот [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom