Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 287507" data-attributes="member: 2887"><p>Замор има кај сите, не е само Белгија.</p><p>Аргентина и Англија се вечни фаворити од сенка, сонце не ги има фатено, бледи си останаа, краен дострел 1/4 финале. Освен тоа Аргентина нема нешто посебно јак тим, остареа повеќето, Меси нормално ама некако тешко им оди.</p><p>Холандија? Meh... ако ја помине групата би било успех.</p><p>Германија и Шпанија се можни полуфиналисти, Италија не се знае што може да направи, може да догура до финале а може да испадне и од Нов Зеланд...</p><p>Португалија е фаворит од троа подебела сенка...</p><p></p><p>Тука е и факторот Марк Вилмотс, белгиската легенда кој настапил на 4 светски како играч, ќе знае како да ги организира за турнирски настап.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 287507, member: 2887"] Замор има кај сите, не е само Белгија. Аргентина и Англија се вечни фаворити од сенка, сонце не ги има фатено, бледи си останаа, краен дострел 1/4 финале. Освен тоа Аргентина нема нешто посебно јак тим, остареа повеќето, Меси нормално ама некако тешко им оди. Холандија? Meh... ако ја помине групата би било успех. Германија и Шпанија се можни полуфиналисти, Италија не се знае што може да направи, може да догура до финале а може да испадне и од Нов Зеланд... Португалија е фаворит од троа подебела сенка... Тука е и факторот Марк Вилмотс, белгиската легенда кој настапил на 4 светски како играч, ќе знае како да ги организира за турнирски настап. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom