Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 281980" data-attributes="member: 2887"><p>Било сосема научно во рамките на третиот рајх, науката е зависна од оној кој ја финансира, во случајот за `расна` агенда. Институтот Кајзер Вилхелм кој бил врна научна институција станал дувло на еугеничари и пропоненти на `расна хигиена`...</p><p></p><p>За да се воведат објективни научни стандарди би требало да постојат политичари кои би се лишиле од својот златен рудник во име на правичност, не гледам како тоа би се остварило ако се земе предвид дека политичарите многу малку еволуирале во овие 6.000 години... државата отсекогаш била механизам со кој група паразити живее на грб на останатите маскирана како механизам за одржување на луѓето во ред и поредок...</p><p>Можеби преку елиминација на политичките елити?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 281980, member: 2887"] Било сосема научно во рамките на третиот рајх, науката е зависна од оној кој ја финансира, во случајот за `расна` агенда. Институтот Кајзер Вилхелм кој бил врна научна институција станал дувло на еугеничари и пропоненти на `расна хигиена`... За да се воведат објективни научни стандарди би требало да постојат политичари кои би се лишиле од својот златен рудник во име на правичност, не гледам како тоа би се остварило ако се земе предвид дека политичарите многу малку еволуирале во овие 6.000 години... државата отсекогаш била механизам со кој група паразити живее на грб на останатите маскирана како механизам за одржување на луѓето во ред и поредок... Можеби преку елиминација на политичките елити? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom