Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="lady_blue" data-source="post: 253666" data-attributes="member: 67"><p>Абе тебе можи секако да ти звучи, јас то шо мислев - напишав. </p><p>Шо го мешаш <a href="http://forum.crnobelo.com/members/parvati.146/">parvati</a>, кога неговиот муабет нема никаква врска со мојот коментар во темата за танги и топлеси (не ми се верува дека ова го пишувам).</p><p>Објаснувам последен пат и немам намера да се повторувам до бескрај, зато читај внимателно:</p><p>1.Немам нерасчистени сметки со никој, нити некого го имам на пик земено, па го чекам за да го начекам.</p><p>2.Во воведот на темата ти е ставен линк до статија во чиј наслов со џиновски букви меѓу другото пишува штикли. Ако тебе ти била статијата инспирација за цела тема, мене ми беше инспирација за еден најобичен коментар - дека штиклите не ги сфаќам, а за тангите и топлесите не мислам ништо посебно. Ниту ми беше целта да ти ја реметам темата, ниту па имав некоја друга злобна намера.</p><p>3.Ако коментарот не ми е на место, бриши го и прати ми опомена, не се објаснувај и фино-лепо темата ќе ти остане на вистинскиот контекст.</p><p>4.ММЕ кој прв почна - одамна го изгуби значењето. Незнам дали намерно не гледате или така ви одговара, ама колку шо 'рчкаат едните, толку не остануваат покусо ни другите. Сите сегде се мешаме, некој денес, некој вчера, трет пред три дена, зависно кој колку е расположен во моментот за таков муабет, а на сите демек им се здосади, па им пречи, па незнам шо...</p><p>А колку шо треба двајца за нормален муабет, толку треба и двајца за дрн-дупка муабети.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lady_blue, post: 253666, member: 67"] Абе тебе можи секако да ти звучи, јас то шо мислев - напишав. Шо го мешаш [URL='http://forum.crnobelo.com/members/parvati.146/']parvati[/URL], кога неговиот муабет нема никаква врска со мојот коментар во темата за танги и топлеси (не ми се верува дека ова го пишувам). Објаснувам последен пат и немам намера да се повторувам до бескрај, зато читај внимателно: 1.Немам нерасчистени сметки со никој, нити некого го имам на пик земено, па го чекам за да го начекам. 2.Во воведот на темата ти е ставен линк до статија во чиј наслов со џиновски букви меѓу другото пишува штикли. Ако тебе ти била статијата инспирација за цела тема, мене ми беше инспирација за еден најобичен коментар - дека штиклите не ги сфаќам, а за тангите и топлесите не мислам ништо посебно. Ниту ми беше целта да ти ја реметам темата, ниту па имав некоја друга злобна намера. 3.Ако коментарот не ми е на место, бриши го и прати ми опомена, не се објаснувај и фино-лепо темата ќе ти остане на вистинскиот контекст. 4.ММЕ кој прв почна - одамна го изгуби значењето. Незнам дали намерно не гледате или така ви одговара, ама колку шо 'рчкаат едните, толку не остануваат покусо ни другите. Сите сегде се мешаме, некој денес, некој вчера, трет пред три дена, зависно кој колку е расположен во моментот за таков муабет, а на сите демек им се здосади, па им пречи, па незнам шо... А колку шо треба двајца за нормален муабет, толку треба и двајца за дрн-дупка муабети. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom