Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 247389" data-attributes="member: 272"><p>Се` тоа е во ред и долго време ми е на памет да го воведам правилото да не се цитираат исповедите јавно. Иако би звучело контрадикторно, впрочем форумов е од јавен карактер и постои една наводна „малициозност“ тие истите мислења да бидат „злоупотребени“. Сепак одлуката, да не речам - храброста да се напише нешто што е на неколку клика достапен на масата од членови тука на форумот. Да се воведува рестрикции и малку поголема строгост, и тоа е мислено. Теоретски би успеало но практично, доведува до оноа бабадавчење и калимерисување - зошто ми е бришано мислењето, зошто на петко му се прогледува а мене не. А тоа не е потребно воопшто бидејќи вака или онака, форум како форум не е за да се гради карактер туку да се споделува мислење, искуство. А константното полициско однесување како и вметнување на милион строги правила, доведува подоцна до трошење на време во објаснување, наместо да се биде конструктивен и да се отвараат нови теми за дискусија.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 247389, member: 272"] Се` тоа е во ред и долго време ми е на памет да го воведам правилото да не се цитираат исповедите јавно. Иако би звучело контрадикторно, впрочем форумов е од јавен карактер и постои една наводна „малициозност“ тие истите мислења да бидат „злоупотребени“. Сепак одлуката, да не речам - храброста да се напише нешто што е на неколку клика достапен на масата од членови тука на форумот. Да се воведува рестрикции и малку поголема строгост, и тоа е мислено. Теоретски би успеало но практично, доведува до оноа бабадавчење и калимерисување - зошто ми е бришано мислењето, зошто на петко му се прогледува а мене не. А тоа не е потребно воопшто бидејќи вака или онака, форум како форум не е за да се гради карактер туку да се споделува мислење, искуство. А константното полициско однесување како и вметнување на милион строги правила, доведува подоцна до трошење на време во објаснување, наместо да се биде конструктивен и да се отвараат нови теми за дискусија. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom