Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 237365" data-attributes="member: 613"><p>Не не,немој така.</p><p>Избегнувајки ги повторно одговорите од добро позната причина,излагаш свои мислења и тоа повторно со еден куп претпоставки што уствари <strong>можеби</strong> јас ке сум рекла.</p><p>Не <strong>Можеби</strong></p><p><strong>Ни Случајно</strong> немаше да напишам ниту едно од твоите напишани можни одговори.</p><p>Тоа е твој стил,одамна за мене познат.</p><p>Што мислиш Саладине,ти причинува задоволство од секогаш наводно да застапуваш некоја група?(немој да извртиш дека сама сум спомнала група која не постои,еве во цитираниот пост ти ја спомна наводно дека постои).</p><p>Неможам да негирам дека не си заминале членови заради мене,но можеш ли ти да гарантираш дека никој не си заминал заради тебе?</p><p>Јас ненможам ниту едното ниту другото.</p><p>Ти ако можеш она првото,а пошто не е јавно низ темите,тогаш кој е тој што нечиј личен живот го иритира што не го познава,а се труди со од зад грб било што да направи па макар и да се приклучин кон наводно некоја група.</p><p>Да не случајно ти ја предводиш?(да не бидам погрешно сфатена,само прашувам)</p><p>Ако е така,којзнае зошто?</p><p>Велиш дека ако пробаш да откопаш ке ти одземало многу време.</p><p>Па и онака ти одзема доста време да се повторуваш доста пати неаргументрано.</p><p>Јавно те замолувам,аргументирајсе веке еднаш и замолчи ме.</p><p>Велиш дека наводно сум ,,штетник,,за кукава,и тоа наводно е пак мислење на групата што ти ја спомна.</p><p>Ургирајте,до домакинот,како што го нарекуваш ти,нека го отстрани штетникот.</p><p>Ургирај директно оти и онака на секој можен начин пробуваш индиректно откако пробав да ти укажам уште многу одамна оти летањето глави и не е така којзнае колкав успех во животот.</p><p>Не е ни киснењето на форумите,ова барем јас признавам дека го правам.</p><p>А ти?</p><p>Ти наводно еден период не престана да посочуваш како јас киснам на форум,за да на крај испадне дека ти истото го правиш во множина.</p><p>Ова не го сфакај како навреда,ова се пак твои зборови.</p><p>До кога вака саладине?</p><p>До кога ке се плашиш да ми одговориш на прашањата кои ке го демантираат секое твое тврдење околу ликот зад никнејмот Мелпомена?</p><p>Иначе,да признавам,се чувствува бранот на групата,се секаваш,ти го спомнував ова јавно низ форумот уште многу одамна.</p><p>И се разбира,за сето тоа имам итекако свесно голем свој удел.Признавам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 237365, member: 613"] Не не,немој така. Избегнувајки ги повторно одговорите од добро позната причина,излагаш свои мислења и тоа повторно со еден куп претпоставки што уствари [B]можеби[/B] јас ке сум рекла. Не [B]Можеби[/B] [B]Ни Случајно[/B] немаше да напишам ниту едно од твоите напишани можни одговори. Тоа е твој стил,одамна за мене познат. Што мислиш Саладине,ти причинува задоволство од секогаш наводно да застапуваш некоја група?(немој да извртиш дека сама сум спомнала група која не постои,еве во цитираниот пост ти ја спомна наводно дека постои). Неможам да негирам дека не си заминале членови заради мене,но можеш ли ти да гарантираш дека никој не си заминал заради тебе? Јас ненможам ниту едното ниту другото. Ти ако можеш она првото,а пошто не е јавно низ темите,тогаш кој е тој што нечиј личен живот го иритира што не го познава,а се труди со од зад грб било што да направи па макар и да се приклучин кон наводно некоја група. Да не случајно ти ја предводиш?(да не бидам погрешно сфатена,само прашувам) Ако е така,којзнае зошто? Велиш дека ако пробаш да откопаш ке ти одземало многу време. Па и онака ти одзема доста време да се повторуваш доста пати неаргументрано. Јавно те замолувам,аргументирајсе веке еднаш и замолчи ме. Велиш дека наводно сум ,,штетник,,за кукава,и тоа наводно е пак мислење на групата што ти ја спомна. Ургирајте,до домакинот,како што го нарекуваш ти,нека го отстрани штетникот. Ургирај директно оти и онака на секој можен начин пробуваш индиректно откако пробав да ти укажам уште многу одамна оти летањето глави и не е така којзнае колкав успех во животот. Не е ни киснењето на форумите,ова барем јас признавам дека го правам. А ти? Ти наводно еден период не престана да посочуваш како јас киснам на форум,за да на крај испадне дека ти истото го правиш во множина. Ова не го сфакај како навреда,ова се пак твои зборови. До кога вака саладине? До кога ке се плашиш да ми одговориш на прашањата кои ке го демантираат секое твое тврдење околу ликот зад никнејмот Мелпомена? Иначе,да признавам,се чувствува бранот на групата,се секаваш,ти го спомнував ова јавно низ форумот уште многу одамна. И се разбира,за сето тоа имам итекако свесно голем свој удел.Признавам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom