Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 237346" data-attributes="member: 272"><p>По ова гледам алудираш на моето мислење кое за 10тина минути беше променето во ублажена форма, без притоа да се даде можност сите да го прочитаат и да се почувствуваат навредено. </p><p>Но сепак, ти со секое твое оставено мислење, не само што навредуваш еден член туку и дел од администрацијата. Па сепак не алудирам да ти се стават негативни поени. Сум те замолил да го смениш потписот, наоѓаш некои си аргументи кои се побиени и непотребни и кои би просеале само уште повеќе раздор тука на форумот. Демагогија за искреност? Прва би паднала ти на испитот. Најпрво затоа што измислуваш заговори кои после неколку пати повторени, во очите изгледаат....хммм... убедливи. </p><p>Иронијата е што дури ни во папарацо фотките, каде темата просто заслепува од навреди, тебе ти се прогледува низ прсти. И најголемата демагогија е демек зошто ние се замараме со туѓите животи. Само прегледај си ги твоите мислења во најголем број каде се напишани. </p><p></p><p>Затоа би те замолил да престанеш да продаваш тука лажен морал и етика а поготово искреност, затоа што прва си во списокот каде го прекршуваш.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 237346, member: 272"] По ова гледам алудираш на моето мислење кое за 10тина минути беше променето во ублажена форма, без притоа да се даде можност сите да го прочитаат и да се почувствуваат навредено. Но сепак, ти со секое твое оставено мислење, не само што навредуваш еден член туку и дел од администрацијата. Па сепак не алудирам да ти се стават негативни поени. Сум те замолил да го смениш потписот, наоѓаш некои си аргументи кои се побиени и непотребни и кои би просеале само уште повеќе раздор тука на форумот. Демагогија за искреност? Прва би паднала ти на испитот. Најпрво затоа што измислуваш заговори кои после неколку пати повторени, во очите изгледаат....хммм... убедливи. Иронијата е што дури ни во папарацо фотките, каде темата просто заслепува од навреди, тебе ти се прогледува низ прсти. И најголемата демагогија е демек зошто ние се замараме со туѓите животи. Само прегледај си ги твоите мислења во најголем број каде се напишани. Затоа би те замолил да престанеш да продаваш тука лажен морал и етика а поготово искреност, затоа што прва си во списокот каде го прекршуваш. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom