Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 204429" data-attributes="member: 272"><p>Досадно е. Истите па истите муабети мелпомена. Почнуваш со нешто, се осврнуваш кон нешто друго и на крај завршуваш со сосема трето кое е да речам минато свршено време. И сеа ќе бараме кривец за тоа, не? Па дали си ти свесна за твоите директни навреди кои ги имаш упатено далеку повеќе пати од сите нас тука. Застануваш демек од страната на еден член, изиграваш негов заштитник. Знаеме добро дека правда на било кој форум немало и никогаш ќе нема. И сеа ќе удираш со главата во ѕид и демек ќе браниш свој став. Кој став? Кажи ми ти на мене кон што се заснова твојот став? Индиректно да вметнуваш некое твое размислување, твоја вистина? Ма немој.... Знаеш ли колку пати до сеа се имаш повторено за иста една работа? Колку повеќе имаш навредувано и понижувано за еден погреб кој да не го споменуваш форумов би бил далеку подобро место за дискусија? Велам дискусија, а не копање на очи. Ова сеа што го гледаш е најголема заслуга поради твојот начин на протнување на нешто што е веќе одамна завршено. Колку за пример, членот кој беше погребан го имам упознаено во живо. И ако тој сеа тука ми спомне дека не можело од 2 часовен муабет не можело да се направи некоја груба слика, веднаш ќе го демантирам, затоа што колку толку, нешто се осознава преку директниот контакт па макар и да е 2 часовен. А за разочарувањето, тоа беше шега. Но како кој сфатил, можда време е да се комуницира веќе исклучиво преку приватни пораки. За да другите не сфатат погрешно и го протолкуваат како навреда, пост со содржина која би ја вознемирила нивната приватност. </p><p>Ај да те прашам ама вака најискрено: Да беше рецимо погребот организиран кон мене, дали би застанала на моја страна? Еве и истите постапки јас ги правам, сум сакал да заминам од форумот тогаш, - дали би се залагала со контрање кон останатите? </p><p>Знам кој ќе ти биде одговорот. И не е потребен, затоа што ќе делуваш лицемерно. </p><p>Толку од мене, Бобо ако нешто сум ти згрешил тебе, јавно ти се извинувам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 204429, member: 272"] Досадно е. Истите па истите муабети мелпомена. Почнуваш со нешто, се осврнуваш кон нешто друго и на крај завршуваш со сосема трето кое е да речам минато свршено време. И сеа ќе бараме кривец за тоа, не? Па дали си ти свесна за твоите директни навреди кои ги имаш упатено далеку повеќе пати од сите нас тука. Застануваш демек од страната на еден член, изиграваш негов заштитник. Знаеме добро дека правда на било кој форум немало и никогаш ќе нема. И сеа ќе удираш со главата во ѕид и демек ќе браниш свој став. Кој став? Кажи ми ти на мене кон што се заснова твојот став? Индиректно да вметнуваш некое твое размислување, твоја вистина? Ма немој.... Знаеш ли колку пати до сеа се имаш повторено за иста една работа? Колку повеќе имаш навредувано и понижувано за еден погреб кој да не го споменуваш форумов би бил далеку подобро место за дискусија? Велам дискусија, а не копање на очи. Ова сеа што го гледаш е најголема заслуга поради твојот начин на протнување на нешто што е веќе одамна завршено. Колку за пример, членот кој беше погребан го имам упознаено во живо. И ако тој сеа тука ми спомне дека не можело од 2 часовен муабет не можело да се направи некоја груба слика, веднаш ќе го демантирам, затоа што колку толку, нешто се осознава преку директниот контакт па макар и да е 2 часовен. А за разочарувањето, тоа беше шега. Но како кој сфатил, можда време е да се комуницира веќе исклучиво преку приватни пораки. За да другите не сфатат погрешно и го протолкуваат како навреда, пост со содржина која би ја вознемирила нивната приватност. Ај да те прашам ама вака најискрено: Да беше рецимо погребот организиран кон мене, дали би застанала на моја страна? Еве и истите постапки јас ги правам, сум сакал да заминам од форумот тогаш, - дали би се залагала со контрање кон останатите? Знам кој ќе ти биде одговорот. И не е потребен, затоа што ќе делуваш лицемерно. Толку од мене, Бобо ако нешто сум ти згрешил тебе, јавно ти се извинувам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom