Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="FallenAngel" data-source="post: 204417" data-attributes="member: 2191"><p>Ај малце да сменам темава во четов. Малце на ведри мисли да дојдете ќе ви прекопирам еден текст од мојот најдобар другар од Битола. Малце да се посмејме</p><p></p><p></p><p></p><p>Време - 4:30 по полноќ. Се будам од спиење. Времето надвор е тмурно, налутено и стемничено, страв да те фати. Очигледно се будам во никоја доба. Се јавува една моја потреба – ТРЕБА ДА ВРШАМ ЕГЗОРЦИЗАМ (истерување на ѓаволот). Станувам од кревет како да сум примил повик од брза помош, со трчање слегувам по скалите и се упатувам кон мојата дестинација да го вршам егзорцизмот.Стигнувам до мојата дестинација, ја отворам вратата и што да видам !!!! – Ова беше заплетот на приказната</p><p></p><p></p><p>КОЈ ЈА ПОТРОШИЛ ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЈА ВО ОВА НЕЗГОДНО ВРЕМЕ ПИЗ_У МАТЕРИН ???? – Ова беше кулминација на текстот, односно достигнување на врвот на приказната (ако не појдев на полагање по македонски немаше да го знаам ова)</p><p></p><p></p><p></p><p>Почнувам да трчам низ куќа да барам тоалетна – нема. Барам салфетки – и такво чудо нема.............малер невиден, а пусти ѓавол се запнал да излези. Среќа моја, најдов еден дневен печат, па го зедов да го искористам за помош при вршењето на егзорцизмот.Се упатувам кон мојата дестинација влегувам во вратата и седнувам..............сијалицата почнува да трепери и да зуе...........не се плашете фасонката ми заебава нешто.И така започна процесот на егзорцизам.И јас ко Американците што си читаат дневен печат во WC, и јас така почнав.Си листам, си читам новини...........и опа читам нешто................Нимиц во Скопје на преговори............се гледа човекот сака да ни помогне на нас Македонците, па зошто да не ми помогне и мене во извршувањето на егзорцизмот ???? Си ко кинам тој дел од весничето, го ставам во архива и си продолжувам со читањето........јас како голем љубител на колумните од политичарите одма си го зедов и тоа делче и го ставив во VIP кај архивата...............листам листам гледам нешто за манчестер тепал или така нешто..........пред тоа ме имаше зафкнато на ливче, така да одма го резервирав кај VIP. Тогаш почна она најтешкото........Ладна пот те облева, почнуваш да трепериш, напати ти доаѓа да пуштиш крикови, ама се воздржуваш..............верувам на девојките му е полесно................ОК процесот е завршен, и секој процес на вршење егзорцизам има свои последици кои треба да се средат, Си ги земам од мојата архива моите новини и почнувам да ги чистам последиците.........ама па тој пусти егзорцизам оставил многу последици, така да морав пак да го отворам весникот и ги собрав сите политичари да ми помогнат..........Сијалицата престана да зуе...........т.е. ја изгаснав оти веќе излегов од просторот за егзорцизам и си се вратив назад во топлата постела, сега веќе оладена, и си продолжив со мојот сладок сон со примеси на кошмари. – Ова беше расплетот на приказната.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FallenAngel, post: 204417, member: 2191"] Ај малце да сменам темава во четов. Малце на ведри мисли да дојдете ќе ви прекопирам еден текст од мојот најдобар другар од Битола. Малце да се посмејме Време - 4:30 по полноќ. Се будам од спиење. Времето надвор е тмурно, налутено и стемничено, страв да те фати. Очигледно се будам во никоја доба. Се јавува една моја потреба – ТРЕБА ДА ВРШАМ ЕГЗОРЦИЗАМ (истерување на ѓаволот). Станувам од кревет како да сум примил повик од брза помош, со трчање слегувам по скалите и се упатувам кон мојата дестинација да го вршам егзорцизмот.Стигнувам до мојата дестинација, ја отворам вратата и што да видам !!!! – Ова беше заплетот на приказната КОЈ ЈА ПОТРОШИЛ ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЈА ВО ОВА НЕЗГОДНО ВРЕМЕ ПИЗ_У МАТЕРИН ???? – Ова беше кулминација на текстот, односно достигнување на врвот на приказната (ако не појдев на полагање по македонски немаше да го знаам ова) Почнувам да трчам низ куќа да барам тоалетна – нема. Барам салфетки – и такво чудо нема.............малер невиден, а пусти ѓавол се запнал да излези. Среќа моја, најдов еден дневен печат, па го зедов да го искористам за помош при вршењето на егзорцизмот.Се упатувам кон мојата дестинација влегувам во вратата и седнувам..............сијалицата почнува да трепери и да зуе...........не се плашете фасонката ми заебава нешто.И така започна процесот на егзорцизам.И јас ко Американците што си читаат дневен печат во WC, и јас така почнав.Си листам, си читам новини...........и опа читам нешто................Нимиц во Скопје на преговори............се гледа човекот сака да ни помогне на нас Македонците, па зошто да не ми помогне и мене во извршувањето на егзорцизмот ???? Си ко кинам тој дел од весничето, го ставам во архива и си продолжувам со читањето........јас како голем љубител на колумните од политичарите одма си го зедов и тоа делче и го ставив во VIP кај архивата...............листам листам гледам нешто за манчестер тепал или така нешто..........пред тоа ме имаше зафкнато на ливче, така да одма го резервирав кај VIP. Тогаш почна она најтешкото........Ладна пот те облева, почнуваш да трепериш, напати ти доаѓа да пуштиш крикови, ама се воздржуваш..............верувам на девојките му е полесно................ОК процесот е завршен, и секој процес на вршење егзорцизам има свои последици кои треба да се средат, Си ги земам од мојата архива моите новини и почнувам да ги чистам последиците.........ама па тој пусти егзорцизам оставил многу последици, така да морав пак да го отворам весникот и ги собрав сите политичари да ми помогнат..........Сијалицата престана да зуе...........т.е. ја изгаснав оти веќе излегов од просторот за егзорцизам и си се вратив назад во топлата постела, сега веќе оладена, и си продолжив со мојот сладок сон со примеси на кошмари. – Ова беше расплетот на приказната. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom