Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 204162" data-attributes="member: 229"><p>Точно дека никој никого не терал, ама нели, та овде сме за дружење и забава. Ми смо и бичемо фини, па кога ќе не фасцинира некој со своите размислувања, помалку или повеќе, барем на секунда сме се запрашале кој се крие зад мониторот.</p><p>Хипотетичка ситуација, имаш слични размислувања со член, ти оди муабетот низ играчницава, потоа почнува честа комуникација по ПП, разменувате информации за себе...ти кажеш која си, и на крај испадне дека си кажала на фиктивна личност со живот измислен посебно за на форум и сета слика за неа ти се сведува на еден прашалник.</p><p>Од една страна знам оти ќе кажеш би и’ се поклонила поради тоа што успеала да измами многумина, но денес интернет измамата е прелесна, посебно на анонимен форум...а за другово, сите знаеме дека границата меѓу генијалност и лудило е претенка.</p><p></p><p>Едит: Доста криев, јас сум Emo Lover...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 204162, member: 229"] Точно дека никој никого не терал, ама нели, та овде сме за дружење и забава. Ми смо и бичемо фини, па кога ќе не фасцинира некој со своите размислувања, помалку или повеќе, барем на секунда сме се запрашале кој се крие зад мониторот. Хипотетичка ситуација, имаш слични размислувања со член, ти оди муабетот низ играчницава, потоа почнува честа комуникација по ПП, разменувате информации за себе...ти кажеш која си, и на крај испадне дека си кажала на фиктивна личност со живот измислен посебно за на форум и сета слика за неа ти се сведува на еден прашалник. Од една страна знам оти ќе кажеш би и’ се поклонила поради тоа што успеала да измами многумина, но денес интернет измамата е прелесна, посебно на анонимен форум...а за другово, сите знаеме дека границата меѓу генијалност и лудило е претенка. Едит: Доста криев, јас сум Emo Lover... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom