Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 204114" data-attributes="member: 613"><p>Незнам кој е твојот стаф околу откривањето на својата приватност,ниту пак имам потреба да знам.</p><p>Би те сместила отприлика негде таму каде што ја сместувам и нејзе,гледано од аспект на форумски лик.</p><p>Не е тајна мојата таинственост,не се ни тајна еден куп те навредливи епитети и нагодувања врз мене.</p><p>Јас со тоа не се оптеретувам.</p><p>Јас си знам која сум а исто и одредени луге овде знаат баш точно која сум.</p><p>Немам потреба да се правдам за она што не сум.</p><p>Но јас со сето тоа можам да се носам,таа можеби неможелапа затоа можеби создала таков лик.</p><p>И затоа ја разбирам.</p><p>Овде одредени ликови пола форум го имаат наречено не ни ти знам веке како.Но и нив нема да ги наречам болни.</p><p>Ако кажам дека душата не ми дозволува пак ке наидам на она дека изигрувам мајка тереза.</p><p>Нека ме наречат како сакаат,нивно право,а мое е колку тоа ке го почитувам.</p><p>Таа никого ама баш никого немаше навредено,па дури ни оние кои тоа го заслужуваа,и нема да се преправам дека ми е сеедно кога пишуваат сешто кога сега таа не еприсутна во моментот.</p><p>Туку се чудам како не се дрзнаа пак погреб да организираат.</p><p>Срамотилаци.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 204114, member: 613"] Незнам кој е твојот стаф околу откривањето на својата приватност,ниту пак имам потреба да знам. Би те сместила отприлика негде таму каде што ја сместувам и нејзе,гледано од аспект на форумски лик. Не е тајна мојата таинственост,не се ни тајна еден куп те навредливи епитети и нагодувања врз мене. Јас со тоа не се оптеретувам. Јас си знам која сум а исто и одредени луге овде знаат баш точно која сум. Немам потреба да се правдам за она што не сум. Но јас со сето тоа можам да се носам,таа можеби неможелапа затоа можеби создала таков лик. И затоа ја разбирам. Овде одредени ликови пола форум го имаат наречено не ни ти знам веке како.Но и нив нема да ги наречам болни. Ако кажам дека душата не ми дозволува пак ке наидам на она дека изигрувам мајка тереза. Нека ме наречат како сакаат,нивно право,а мое е колку тоа ке го почитувам. Таа никого ама баш никого немаше навредено,па дури ни оние кои тоа го заслужуваа,и нема да се преправам дека ми е сеедно кога пишуваат сешто кога сега таа не еприсутна во моментот. Туку се чудам како не се дрзнаа пак погреб да организираат. Срамотилаци. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Чет муабети (ти реков-ми рече)
На врв
Bottom